Hoe De Sjabloonkop Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Sjabloonkop Te Wijzigen
Hoe De Sjabloonkop Te Wijzigen

Video: Hoe De Sjabloonkop Te Wijzigen

Video: Hoe De Sjabloonkop Te Wijzigen
Video: Scriptiesjabloon - Kop 1 Label wijzigen 2024, Mei
Anonim

Wanneer websites worden gemaakt, moet u een originele sjabloon bedenken. Er zijn ook veel verschillende sjablonen op internet die u naar eigen inzicht kunt downloaden en aanpassen.

Hoe de sjabloonkop te wijzigen
Hoe de sjabloonkop te wijzigen

Het is nodig

grafische editor

instructies:

Stap 1

Om een sjabloon te wijzigen, moet u deze eerst naar uw pc downloaden. Dergelijke bestanden worden meestal opgeslagen in archieven, omdat ze verschillende mappen bevatten, die elk hun eigen mappen en bestanden hebben. Pak alle inhoud uit naar het bureaublad van uw computer. U kunt ook alles in één keer naar een lokale schijf overbrengen, om uw bureaubladruimte niet vol te proppen met verschillende bestanden.

Stap 2

Vervolgens moet u de map vinden die de sjabloonafbeeldingen bevat. Bijna alle sjablonen bevatten een kop van een of twee afbeeldingen. Meestal wordt het logo van een afbeelding een logo genoemd. Het beeldformaat kan verschillen, dus u moet hier niet op focussen. Vergeet ook niet dat u minimaal standaardsoftware moet hebben geïnstalleerd om grafische bestanden te kunnen bekijken.

Stap 3

Zoek een map in het archief met de naam Afbeelding. Voor elke engine zijn bepaalde sjablonen ingesteld. Voor de DLE-engine is het logo bijvoorbeeld te vinden in de map Images DLE. Maak je eigen afbeelding, waarvan de grootte exact overeenkomt met het origineel, die zich in de sjabloonmap bevindt. Kopieer vervolgens het gemaakte bestand naar het archief en vervang het oude door het nieuwe bestand.

Stap 4

Ga naar de hosting waar uw site zich bevindt. Kopieer alle sjabloonbestanden naar de juiste map. Controleer vervolgens hoe de site wordt weergegeven in verschillende browsers. Als er fouten zijn, corrigeer deze dan onmiddellijk. Zorg er ook voor dat de kop van de sjabloon en de rest van de afbeeldingen in harmonie zijn met elkaar. Probeer andere versies van afbeeldingen die in een van de grafische editors zijn gemaakt. U kunt op de forums vragen om een volwaardig logo voor de sjabloon te maken, maar u moet een bepaald bedrag betalen.

Aanbevolen: