Hoe Het Wachtwoord Op De Site Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Op De Site Te Wijzigen
Hoe Het Wachtwoord Op De Site Te Wijzigen

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Site Te Wijzigen

Video: WordPress wachtwoord veranderen in een paar eenvoudige stappen 2022, December
Anonim

Hoe het wachtwoord op de site wijzigen? Bieden we lezers de informatie die ze nodig hebben? waardoor u uw wachtwoord eenvoudig op een van de sites kunt wijzigen.

Wachtwoord wijzigen op de site
Wachtwoord wijzigen op de site

Het is nodig

Account op elke site, toegang tot mailbox

instructies:

Stap 1

Tot op heden bieden alle diensten die voorzien in de registratie van bezoekers, geregistreerde gebruikers een optie als een persoonlijk account. In uw persoonlijke account kunt u uw contacten toevoegen, avatars of foto's uploaden, informatie over uzelf publiceren en bepaalde gegevens bewerken. Bewerkbare informatie omvat al het bovenstaande. Bovendien wordt hier de mogelijkheid geboden om het wachtwoord voor het account te wijzigen. Om een ​​nieuw wachtwoord toe te wijzen om toegang te krijgen tot uw account, moet u de overeenkomstige link in uw persoonlijke account volgen. Hier moet u het oude wachtwoord invoeren, vervolgens een nieuwe toewijzen en de juistheid van het typen bevestigen door opnieuw in te voeren.

Maar wat als u per ongeluk uw oude wachtwoord bent vergeten?

Stap 2

Het vergeten van uw oude accountwachtwoord is niet zo moeilijk. Bij het registreren heeft de gebruiker bijvoorbeeld de optie "onthoud mij op deze site" aangevinkt en simpelweg het wachtwoord niet opgeschreven. Toen de noodzaak ontstond om het te wijzigen, werd het wachtwoord natuurlijk vergeten. In dit geval moet u, om uw oude wachtwoord te herstellen, volledig uitloggen van uw account en de wachtwoordherstelfunctie gebruiken. In dit geval wordt de toegangscode tijdens de registratie naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Als u dus een vergeten wachtwoord heeft ontvangen, kunt u eenvoudig uw account opnieuw invoeren en een nieuw wachtwoord toewijzen.

Populair per onderwerp