Hoe Kleine Lettertjes Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Kleine Lettertjes Te Repareren
Hoe Kleine Lettertjes Te Repareren

Video: Hoe Kleine Lettertjes Te Repareren

Video: Hoe Kleine Lettertjes Te Repareren
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, Mei
Anonim

Als het lettertype van een webpagina die in een browser wordt geopend ineens te klein wordt, is er nog geen reden tot wanhoop. Hoogstwaarschijnlijk is dit niet het gevolg van een storing van een apparaat in de computer of monitor, of een storing in het besturingssysteem. De meest waarschijnlijke reden is dat u per ongeluk op een combinatie van knoppen op het toetsenbord, op de muis of beide hebt gedrukt, die is toegewezen aan de uitzoomopdracht in de browser. Het herstellen van normale paginaformaten, inclusief lettergroottes, is niet moeilijk.

Hoe kleine lettertjes te repareren
Hoe kleine lettertjes te repareren

instructies:

Stap 1

Vouw het gedeelte "Bekijken" in het browsermenu uit als deze browser Internet Explorer is. Selecteer in de subsectie Lettergrootte een van de vijf vaste schaalopties.

Stap 2

Ga in de Opera-browser naar het menu in de sectie "Pagina" en vervolgens in de subsectie "Zoom". Kies een van de zeven procentschaalopties die u daar plaatst. Daarnaast bevat deze subsectie opdrachten om de lettergroottes en alle pagina-inhoud met tien en honderd procent te verkleinen en te vergroten.

Stap 3

Open in het browsermenu van Mozilla Firefox het gedeelte "Bekijken" en ga naar het subgedeelte "Zoomen". Als u alleen de lettergrootte wilt vergroten, vink dan het vakje naast "Alleen tekst" aan. In dezelfde sectie zijn er nog drie regels, waarvan één de normale (100%) lettergrootte instelt en de andere twee zijn ontworpen om de grootte te vergroten en te verkleinen.

Stap 4

Als u de Google Chrome-browser gebruikt, klikt u op het pictogram met de afbeelding van een moersleutel in de rechterbovenhoek van het venster en klikt u in het vervolgkeuzemenu op het plusteken naast het opschrift "Scale" om de lettergrootte te vergroten. De regel voor het verkleinen (met een minteken) staat ook in het menu.

Stap 5

Als u de Apple Safari-browser gebruikt, opent u het gedeelte "Beeld" in het menu en selecteert u "Alleen tekstschaal wijzigen" als u alleen het lettertype wilt vergroten. Gebruik in dit gedeelte het item "Inzoomen" om de grootte te vergroten. Het item "Uitzoomen" is er ook.

Stap 6

In elk van de vermelde browsers kunt u de Ctrl-toetscombinatie met de plus-toets op het numerieke toetsenbord gebruiken om de lettergrootte te vergroten. Terwijl u de ctrl-toets ingedrukt houdt, kunt u ook het muiswiel gebruiken om de lettergrootte te wijzigen.

Aanbevolen: