Hoe Jitter Op Een Kleine Muis Te Klikken

Inhoudsopgave:

Hoe Jitter Op Een Kleine Muis Te Klikken
Hoe Jitter Op Een Kleine Muis Te Klikken

Video: Hoe Jitter Op Een Kleine Muis Te Klikken

Video: Hoe Jitter Op Een Kleine Muis Te Klikken
Video: GTU-1000-turbine van megawattklasse - Eenvoudig thuis beginnen 2024, Mei
Anonim

Voor degenen die een slechte deal hebben met PVP in verschillende spellen, zal jitter click helpen. Hoe klik je op een kleine muis en wat moet je daarvoor doen?

Hoe jitter op een kleine muis te klikken
Hoe jitter op een kleine muis te klikken

Hoe jitter correct te klikken

Om jitter-klik toe te passen, hoeft u alleen maar met uw hand te gaan trillen, zodat uw vinger snel en snel op de linkermuisknop drukt.

Om dit te doen, is het niet alleen nodig om met de hand te trillen, maar ook om de gewrichten te belasten zodat de gewrichten van de hele arm en de gewrichten van de hand werken. Alleen in dit geval is het mogelijk om de vibratie te creëren die nodig is voor de jitter-klik.

Hiervoor moet je natuurlijk veel trainen en de muis kiezen die het meest geschikt is voor jitterklik.

Drie manieren om te klikken:

Over het algemeen zijn er drie soorten klikken die PVP's en fans van MOBA's zoals Dota 2 kunnen helpen:

  1. Jitter klik. Deze vaardigheid wordt als het meest productief en nuttig beschouwd bij het bestrijden van andere gebruikers. Voor een jitterklik moet de gebruiker niet alleen de muis vasthouden, maar ook zijn hand spannen zodat deze begint te trillen. En juist in deze positie kunt u snel en snel op de muisknop klikken. Natuurlijk heeft deze techniek zijn nadelen. Het is het moeilijkst te beheersen en de nauwkeurigheid neemt af. Bovendien moet u een model kiezen dat comfortabel in uw hand ligt.
  2. Vlinder klik. Maar deze techniek is gebaseerd op het gebruik van niet één, maar twee vingers tegelijk, hoewel het eenvoudiger is. Het enige dat u hoeft te doen, is met dezelfde hoge snelheid op de muisknop te klikken, maar met twee vingers. Het nadeel van deze methode is dat wanneer je op een opvallende vlinder klikt, vooral in een MMORPG, de snelheid van de klik afneemt. Bovendien werkt deze methode alleen op krachtige en duurzame muizen, maar het is gemakkelijk te leren.
  3. En de laatste manier is een normale klik. Het hangt vooral van de gebruiker af, het werkt op alle computermuizen even goed en de snelheid wordt door de gebruiker zelf ingesteld. U kunt op de meest handige manier op eenvoudige klikken klikken - iemand gebruikt zoiets als een vlinder, iemand is geïnteresseerd in rust, niet in de snelheid van klikken.

Welke muis kan ik het beste gebruiken en waar te klikken

Een lasermuis met een toegestane snelheid van 15-30 cps is het meest geschikt voor jitter-clicks. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat de knoppen op de muis snel en snel kunnen worden ingedrukt.

Wat betreft de jitter-klikzone, deze bevindt zich precies in het midden van de knoppen, dat wil zeggen waar gebruikers het vaakst klikken. Dat wil zeggen, dit is niet de uiterste rand van de knoppen en niet de plaats waar de knoppen zijn verbonden.

Hoe de beheersing van een jitterklik te bepalen

Het is vrij moeilijk om dit moment te bepalen, maar bekwame jitter-klikkers zijn in staat om deze techniek zo uit te voeren dat alle treffers de vijand raken en niet over de speelruimte verspreiden. Bovendien springt de muis nergens heen voor de meesters.

Aanbevolen: