Hoe Schrijf Je Een Netwerkspel

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Netwerkspel
Hoe Schrijf Je Een Netwerkspel

Video: Hoe Schrijf Je Een Netwerkspel

Video: Hoe Schrijf Je Een Netwerkspel
Video: Netwerk spel 2024, April
Anonim

Het schrijven van een multiplayer-game is een ingewikkeld proces. Hoogstwaarschijnlijk zal het niet alleen tijd en materiaalkosten vergen, maar ook het aantrekken van extra arbeidsmiddelen.

Hoe schrijf je een netwerkspel
Hoe schrijf je een netwerkspel

Noodzakelijk

  • - een programma om met code te werken;
  • - grafische editor;
  • - software voor modellering.

instructies:

Stap 1

Betrek extra geïnteresseerden, ontwerpers, programmeurs enzovoort bij het project van het maken van een netwerkspel, afhankelijk van hoe moeilijk het zal zijn om uw ideeën uit te voeren, bereken de benodigde hoeveelheid arbeid. Maak hiervoor eerst een gedetailleerd spelplan. Begin met een korte beschrijving en voeg er geleidelijk verschillende details aan toe. Als de totale reikwijdte duidelijk is, berekent u bij benadering de benodigde tijd, materiaalkosten, hardware en software.

Stap 2

Maak indien nodig een multiplayer-modus voor je game. Dit is vrij moeilijk, omdat er verschillende schema's zijn voor het organiseren van een online multiplayer-game, afhankelijk van het genre en andere functies. Probeer tijdens het schrijven van het softwaregedeelte de details zo zorgvuldig mogelijk te tekenen, zodat u tegelijkertijd hun grafische uitvoering kunt doen.

Stap 3

Nadat je het spel hebt geschreven, laad je de server waarop de gegevensuitwisseling tussen de spelers zal plaatsvinden. Test de game offline en online op fouten, repareer de nodige punten, voorkom de lancering van een netwerkgame met bugs.

Stap 4

Als je moeite hebt met het ontwikkelen van een online game met ideeën die het originaliteit kunnen geven, gebruik dan enkele ideeën van andere online games waarvan je denkt dat ze veel potentie hebben. U kunt ook voortbouwen op de mening van gebruikers van online games door voorlopige peilingen en relevante onderwerpen te maken in verschillende gameforums en sociale netwerkgemeenschappen.

Stap 5

Kopieer de gedachten van andere mensen niet volledig, ontwikkel gewoon het hoofdidee en combineer het met anderen. Onthoud dat er op dit moment veel online games zijn, waaronder multiplayer-games, je kunt alleen nieuwe spelers aantrekken met een interessant plot en een goed prestatieniveau, wat op dit moment vrij moeilijk te implementeren is.

Aanbevolen: