Hoe Teken Je Een Hart Met Symbolen

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Hart Met Symbolen
Hoe Teken Je Een Hart Met Symbolen

Video: Hoe Teken Je Een Hart Met Symbolen

Video: Hoe Teken Je Een Hart Met Symbolen
Video: Hoe teken je een hart?♡ How to draw a simple heart? ♡ Les#2 2024, Mei
Anonim

Het hart is een onvermoeibare hete bult in de borst. Zo klein, maar in staat om het hele lichaam te ondersteunen. Ondanks al zijn kracht is het erg sensueel en kwetsbaar. Hoe teken je dit symbool van liefde?

Hoe teken je een hart met symbolen
Hoe teken je een hart met symbolen

Het is nodig

Plakboek, potlood en gum, of personal computer

instructies:

Stap 1

Teken een mooi hart met symbolen. Om dit te doen, maak op een stuk papier in het midden schetsen met een potlood. Het hart moet uit twee bijna symmetrische helften bestaan, die qua vorm lijken op het oor van een kopje. Trek eerst een axiale verticale lijn over het hele vel. Ga vanaf het bovenste punt een afstand af die gelijk is aan de hoogte van vier lijnen. Vanaf dit punt zullen twee halve cirkels in verschillende richtingen uitgaan. De hoogte van de halve cirkels moet gelijk zijn aan de hoogte van drie lijnen. Ga nu verder met de buitenste uiteinden van de halve cirkels, terwijl u ze uitbreidt naar het midden van de hoogte van het blad. Test jezelf met een horizontale middenlijn over het hele vel papier.

Stap 2

Begin vervolgens de lijnen te verkleinen. Aan de onderkant van het punt van de axiale verticaal moeten ze samenkomen en een scherp uiteinde vormen. Op deze manier komt er een groot hart uit. Teken nog een kleinere in het midden. In zijn vorm moet het het grote herhalen. De afstand tussen de randen van de harten moet duidelijk zichtbaar zijn. Het moet vier regels hoog zijn. Houd er rekening mee dat de opening tussen de randen van de harten in het onderste deel ervan groter moet worden. Het wordt nu zeven regels hoog.

Stap 3

Nu, rond het grote hart, schets alles met het cijfer nul. Het is breed en geeft het uiterlijk van een donkere achtergrond. Maak het hartje op dezelfde manier donkerder.

Stap 4

Schets de resterende plaatsen in 1s. Ze zijn erg smal, dus ze zullen een lichte achtergrond creëren. Nu ontstaat een visueel effect van twee harten, waarvan de ene de andere lijkt te omarmen. Zet langs de hele lijn van de buitenste randen van beide harten, met gelijke tussenpozen, de cijfers vier en vijf, in plaats van nul en één. Ze maken een klein beetje onderscheid tussen donkere en lichte achtergronden, zodat ze niet samenvloeien. Ook de overgangsmomenten van de lijn worden benadrukt.

Aanbevolen: