Hoe Teken Je Een Hart In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Hart In Photoshop
Hoe Teken Je Een Hart In Photoshop

Video: Hoe Teken Je Een Hart In Photoshop

Video: Hoe Teken Je Een Hart In Photoshop
Video: Photoshop CC : How to Crop Heart Shape Image | Cropping Shapes 2024, April
Anonim

Met behulp van de mogelijkheden van de grafische editor Photoshop kunt u zelfstandig een mooie ansichtkaart of tekening maken als cadeau aan uw dierbaren. Het getekende hart zal een kerstkaart versieren en vertellen over je gevoelens.

Hoe teken je een hart in Photoshop
Hoe teken je een hart in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open Photoshop en maak een document van 800x600 px met een witte vulling. Druk op het toetsenbord op U. Klik op de werkbalk met de rechtermuisknop op het geselecteerde gereedschap en selecteer het Ellipse-gereedschap in de lijst. Houd Shift ingedrukt en teken een cirkel op het document.

Stap 2

Druk op Ф op het toetsenbord en klik op de werkbalk met de rechtermuisknop op het hulpmiddel dat u gebruikt. Selecteer het gereedschap Direct selecteren (pijl) of het gereedschap Pad selecteren (selectie van het pad). Transformeer de vorm in een hart met behulp van de hulplijnen, sleep over de gevulde cirkels en vierkanten.

Stap 3

Druk op de toets H. Klik met de rechtermuisknop op het hart en kies Selectie maken. Zet in het Feather-veld 0 en klik op "OK". Selecteer het gereedschap Emmertje door op G te drukken. Vul de selectie met rood. Druk op Shift + Ctrl + J op je toetsenbord om een laag te krijgen met de naam Laag 1 (Laag 1).

Stap 4

Dupliceer laag 1 met Ctrl + J om een kopie van laag 1 te krijgen. Schakel het palet Stijlen op het tabblad Venster in. Klik op de pijl/pijl met strepen in de rechterbovenhoek en selecteer Reset Styles (Restore styles). Kies de stijl die het beste bij je past, zoals Blue Glass.

Stap 5

Klik in het lagenpalet met de rechtermuisknop op de laag Laag 1 kopie. Selecteer Overvloeiopties in het vervolgkeuzemenu. Klik in het geopende venster op Kleuroverlay. Klik op de kleur rechthoek en selecteer rood.

Stap 6

Wijzig in het item Bevel and Emboss (Emboss) in Shading de Angle-waarde in 150, de Altitude-waarde in 64. Ga indien nodig naar de items die zijn gemarkeerd met een vinkje en wijzig de overvloeiparameters. Klik op OK als u klaar bent met bewerken. Onderteken het hart indien nodig en sla het op in.png-formaat.

Stap 7

Om te voorkomen dat u een hart tekent met hulplijnen, drukt u op U op uw toetsenbord. Klik met de rechtermuisknop op het geactiveerde gereedschap in de werkbalk. Selecteer het gereedschap Aangepaste vorm, dat eruitziet als een blob. In het paneel onder het bovenste menu ziet u de inscriptie Shape (Shape). Klik op het vierkant met de vorm rechts van het bijschrift. Selecteer een hartvorm.

Stap 8

Plaats de cursor op het document, druk op de linkermuisknop en sleep de muis. Het hart zal uitkomen. Druk op Ctrl + Enter. Kopieer de laag met Ctrl + J. Klik in het lagenpaneel met de rechtermuisknop op de hartlaag en selecteer Overvloeiopties. Zet de Kleuroverlay op rood.

Stap 9

Om een hart met de hand (muis) of op een tablet te tekenen, maakt u een nieuw document aan en drukt u op EN op uw toetsenbord. Klik met de rechtermuisknop in het canvasgebied. Zet de penselen op rood en hardheid. Teken een hart.

Aanbevolen: