Een Hart Typen Op Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Een Hart Typen Op Het Toetsenbord
Een Hart Typen Op Het Toetsenbord

Video: Een Hart Typen Op Het Toetsenbord

Video: how to type a heart symbol emoji on keyboard on any devices | bafya 123 2022, December
Anonim

Heel vaak kun je op sociale netwerken zien hoe verschillende tekens verschijnen in de bijnamen, namen en opmerkingen van gebruikers die niet op een standaardtoetsenbord te vinden zijn. Maar dit betekent niet dat ze een speciaal toetsenbord of programma hebben. Het is voldoende om standaardtools voor het besturingssysteem te gebruiken.

Een hart typen op het toetsenbord
Een hart typen op het toetsenbord

Het is nodig

  • - tekstverwerker Microsoft Office Word;
  • - symbooltabel.

instructies:

Stap 1

De teksteditor wordt alleen gebruikt als hulpmiddel voor het weergeven van tekst in een nieuw document, en met de "Symbolentabel" kunt u snel en eenvoudig het gewenste symbool toevoegen. Bijna elk besturingssysteem in de Windows-familie heeft tools waarmee je verborgen symbolen kunt toevoegen zonder gebruik te maken van hulpprogramma's zoals de Symbol Table.

Stap 2

Om het principe van het toevoegen van deze symbolen te begrijpen, volstaat het om terug te keren naar de eerste systemen op het Windows-platform. De verscheidenheid aan symbolen die nu op moderne toetsenborden staan, was toen nog niet beschikbaar. Daarom zijn sommige tekens ingevoerd met een sneltoets. De belangrijkste sleutel is Alt. Om bijvoorbeeld het beruchte aardeteken "_" in te stellen, heb je een combinatie nodig die bestaat uit de knop alt = "Afbeelding" en het getal 95.

Stap 3

Zo kun je elke keer experimenteren met nieuwe combinaties. Onthoud dat numerieke uitdrukkingen variëren van 1 tot 254. Om een ​​hart op het toetsenbord te typen, houdt u de toetsen alt = "Afbeelding" en 3 ♥ ingedrukt. De manier om verborgen tekens toe te voegen, hangt af van uw besturingssysteem. Het kan voorkomen dat het systeem ondersteuning biedt voor deze tool, maar de sneltoetsen kunnen veranderen.

Stap 4

U kunt hetzelfde doen met de symbolentabel. Om dit hulpprogramma uit te voeren, moet u het menu Start openen en het item Alle programma's selecteren. Zoek in de lijst met applicaties het gedeelte "Standaard" en klik op de snelkoppeling met dezelfde naam. Selecteer in het geopende venster het lettertype waaruit het gewenste symbool wordt gekopieerd.

Stap 5

Zoek het hart, selecteer het en kopieer de code of kopieer naar het klembord. Klik in een nieuw tekstdocument op het bovenste menu Bewerken en selecteer Plakken. U kunt de code ook invoeren met de Alt-toets.

Populair per onderwerp