Hoe Symbolen Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Symbolen Te Plaatsen
Hoe Symbolen Te Plaatsen

Video: Hoe Symbolen Te Plaatsen

Video: Hoe Symbolen Te Plaatsen
Video: 🏷️Hoe kun je scrapbooks in Layout op een plaats plaatsen zodat anderen er ook mee kunnen werken? 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd moeten we tekens in de tekst invoegen die niet op het toetsenbord staan. Onder hen zijn de symbolen © ®҉ † ™ ° ↑ ↘⑧❺℠℗ ₰ ҈ en vele andere, die helemaal niet moeilijk te gebruiken zijn.

Hoe symbolen te plaatsen
Hoe symbolen te plaatsen

instructies:

Stap 1

Er zijn ten minste twee eenvoudige manieren om speciale tekens te gebruiken. In het eerste geval moet u het menu "Start" - "Alle programma's" - "Standaard" - "Systeemwerkset" - "Symbooltabel" openen. Zoek in het menu dat wordt geopend het teken dat u nodig hebt en klik erop. Klik op de knop Selecteren en vervolgens op Kopiëren. Het symbool wordt naar het klembord gekopieerd. Nu kunt u het overal plakken door met de rechtermuisknop te klikken en Plakken te kiezen. U kunt het gekopieerde symbool ook plakken door op de toetsen Ctrl en V op uw toetsenbord te drukken.

Stap 2

De tweede optie kan handiger zijn als u een Word-document hebt geopend. Selecteer het tabblad "Invoegen" in het hoofdmenu van het programma en klik op de knop "Symbool" in het gedeelte "Symbolen".

Stap 3

U ziet een menu waarin u het gewenste symbool moet vinden en op de knop "Invoegen" moet klikken. Het symbool wordt in het tekstdocument ingevoegd. Vanaf hier kan het worden gekopieerd door het te selecteren en de opdracht "Kopiëren" te kiezen in het contextmenu, opgeroepen door met de rechtermuisknop te klikken of door op de sneltoetsen Ctrl en C te drukken. U kunt het symbool plakken zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: