Hoe De Weg Naar De Oase Te Vinden In Het Spel "Stalker: Call Of Pripyat"

Inhoudsopgave:

Hoe De Weg Naar De Oase Te Vinden In Het Spel "Stalker: Call Of Pripyat"
Hoe De Weg Naar De Oase Te Vinden In Het Spel "Stalker: Call Of Pripyat"

Video: Hoe De Weg Naar De Oase Te Vinden In Het Spel "Stalker: Call Of Pripyat"

Video: Hoe De Weg Naar De Oase Te Vinden In Het Spel
Video: S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat прохождение часть 1 2024, April
Anonim

De taak in het spel Stalker: Call of Pripyat, genaamd Oasis, heeft een redelijk hoge moeilijkheidsgraad. De essentie van de taak is vrij eenvoudig, maar het is niet zo eenvoudig om het te voltooien als het op het eerste gezicht lijkt.

Hoe de weg naar de oase te vinden in het spel "Stalker: Call of Pripyat"
Hoe de weg naar de oase te vinden in het spel "Stalker: Call of Pripyat"

Oase in het spel Stalker: Call of Pripyat is een taak die gemakkelijk van professor Ozersky kan worden overgenomen. De essentie van deze nevenmissie is om deze oase te vinden en de professor het bewijs te brengen dat je er bent geweest. Natuurlijk kan de speler verschillende in-game karakters vragen over de Oasis, maar in feite heeft dit geen enkele zin.

Het pad naar de oase

Om de oase te vinden, moet je naar het ventilatiecomplex, dat zich in de buurt van de Jupiter-fabriek bevindt. Je moet de ingang vinden die naar de tunnels leidt. Om dit te doen, moet u het complex niet vanaf de hoofdzijde of vanaf het grondgedeelte van het complex betreden, maar vanaf daar, waar de spoordijk zich bevindt.

De ingang van de kelder zelf zal eruitzien als een klein gebouw dat een beetje in de grond is verzonken. Nadat je deze kamer bent binnengekomen, kun je onderweg kleine mutanten tegenkomen, zoals zombies of jerboa's. Je kunt ze gemakkelijk en snel genoeg afhandelen.

Wanneer je bij de dichtgetimmerde opening komt, moet je de planken breken die de doorgang afsluiten, en in de opening die verschijnt, moet je rechtsaf en naar de gesloten deur gaan. Niet ver daarvandaan is een pijp, waarin je moet gaan en erlangs moet kruipen. Nadat je eruit bent gekomen, verschijnt er een andere pijp, vergelijkbaar met de vorige, alleen met haakjes. Vervolgens moeten deze procedures worden herhaald totdat een gesloten leiding verschijnt. Zodra je haar ontmoet, kun je veilig linksaf slaan en door de gang naar het einde lopen. Hierdoor kom je in een ruimte met zuilen terecht, waar je een raadsel moet oplossen.

De puzzel oplossen

Deze kamer is een kleine puzzel. Als je er gewoon doorheen probeert te gaan, teleporteer je gewoon terug. Als gevolg hiervan moeten we een klein probleem oplossen. Om de taak te voltooien en direct bij de oase te komen, is het noodzakelijk om een kleine flikkerende regen te vinden in elke horizontale rij kolommen. Nadat je ze allemaal op volgorde hebt gevonden, kom je op de felbegeerde plek. Je hoeft niet te zoeken naar het artefact - het bevindt zich op een boomtak.

Het is de moeite waard om op je hoede te zijn, want direct nadat je hem hebt opgepakt, zal een psi-hond je aanvallen. Hierdoor kun je met trots terug naar de hoogleraar en verslag uitbrengen over de afronding van de opdracht. Hiervoor zal hij je aanbieden om het gevonden artefact te houden, of je 7000 te betalen. Je kunt beide nemen, met behulp van een kleine bug in het spel.

Aanbevolen: