Hoe De Code Voor Het Spel Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Code Voor Het Spel Te Vinden
Hoe De Code Voor Het Spel Te Vinden

Video: Hoe De Code Voor Het Spel Te Vinden

Video: Hoe De Code Voor Het Spel Te Vinden
Video: How To Redeem A Code On Steam - Unlock A Game 2024, Mei
Anonim

Heel wat mensen, die moeilijkheden hebben ondervonden in computerspellen die ze niet kunnen overwinnen, gebruiken speciale codes om dit of dat probleem op te lossen, of om het spel te vereenvoudigen. Cheatcode is een code die in een computerspel kan worden ingevoerd om de loop van zijn werk te veranderen. Het invoeren van dergelijke codes wordt uitgevoerd door een specifieke tekst (bestaande uit letters of cijfers) op het toetsenbord te reproduceren. U kunt ook tekst invoeren op speciaal daarvoor bestemde plaatsen (gamemenu of console). Maar hoe vind je de code voor het spel?

Hoe de code voor het spel te vinden
Hoe de code voor het spel te vinden

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om de code voor het spel te vinden: voer de naam van het spel in op sites die gespecialiseerd zijn in cheatcodes, of download een database met codes voor games (wat later veel handiger zal zijn, omdat u niet naar elke keer naar de sites).

Stap 2

Laten we eens kijken naar de eerste methode aan de hand van het voorbeeld van een populaire website https://chemax.ru. Om de code voor een specifiek spel te vinden, klik je op het tabblad "Cheatcodes" en selecteer je "In het Russisch". In het geopende venster kun je ofwel de naam van het spel in een speciale regel invoeren (wat het zoekproces vergemakkelijkt), of je kunt op de Engelse of Russische letter klikken waarmee de naam van het spel begint. Nadat je een spel hebt geselecteerd, zie je een tekst met alle mogelijke codes

Stap 3

Om de database met cheatcodes te downloaden, moet je naar de site gaan https://chemax.ru en selecteer het tabblad "CheMax" - "CheMax Rus". Deze database met cheatcodes is ook Russisch en heeft een groot aantal spellen gepresenteerd. Bij de installatie moet u de Russische taal en de locatie van het programma op uw harde schijf selecteren. Nadat je het programma hebt gestart, moet je de naam van het spel in een speciale regel invoeren, waardoor je alle benodigde cheatcodes ontvangt.

Aanbevolen: