Hoe Het Spel "Stalker" Op Een Netbook Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Stalker" Op Een Netbook Te Downloaden
Hoe Het Spel "Stalker" Op Een Netbook Te Downloaden

Video: Hoe Het Spel "Stalker" Op Een Netbook Te Downloaden

Video: Hoe Het Spel
Video: Стоит ли играть в Stalker Anomaly 1.5.1 | Stalker Anomaly 1.5 обзор мода | СТАЛКЕР Аномали 1.5.1 мод 2024, April
Anonim

Miniaturisatie in de moderne wereld heeft verbluffende resultaten opgeleverd. In een klein volume past een enorme hoeveelheid informatie. In sommige gevallen leidt dit echter tot verschillende ongemakken.

Er zijn veel zombies in de stalker
Er zijn veel zombies in de stalker

Een gewone netbook heeft alles om een goede assistent te worden in verschillende levenssituaties. Het verschilt echter van zijn grotere collega-laptop doordat het geen ingebouwd dvd-station heeft.

Dit veroorzaakt meestal geen overlast als het niet nodig is om voortdurend nieuwe omslachtige programma's of games te installeren. Maar soms, als de gebruiker bijvoorbeeld mutanten wil bevechten in zo'n beroemd spel als "Stalker", zal er een bepaald obstakel zijn voor de realisatie van het verlangen.

"Stalker" op een netbook zetten

Het gebruikelijke medium voor een game is een dvd. Het heeft een groot volume, voldoende voor een goed volwaardig spel. Een dergelijke opslag van informatie heeft echter ook zijn nadeel: het heeft een speciale schijf nodig om te lezen. Op een netbook zijn hier enkele problemen mee die moeten worden overwonnen. En dit kan op verschillende manieren.

De beste uitweg uit de situatie is een extern dvd-station. Het is iets duurder dan de ingebouwde, maar het is erg handig voor mobiliteit en de mogelijkheid om verbinding te maken via USB, waarvan elke netbook er meer dan één heeft. Een dergelijk apparaat moet echter nog worden aangeschaft, wat niet altijd mogelijk is.

Meestal heeft de gebruiker een externe harde schijf bij de hand. Deze apparaten zijn de laatste tijd wijdverbreid en worden vaak gebruikt als een gewone flashdrive. Als je het van een gewone pc "Stalker" naar zo'n schijf overzet, dan kan het op een netbook worden geïnstalleerd.

Als de gebruiker niet over zo'n opslagmedium beschikt, blijft er nog een optie over: internet. In dit wereldwijde web is er altijd een afbeelding van "Stalker" en elk ander spel dat u naar uw netbook kunt downloaden. Als licentiekwesties niet al te veel hinderen, heeft deze optie bestaansrecht. Het belangrijkste is dat er een voldoende wendbaar communicatiekanaal voorhanden is.

Andere problemen met "Stalker"

Zoals je weet, stelt deze game veel eisen aan pc-bronnen, wat erg belangrijk is voor een netbook. Zelfs na het succesvol overbrengen van de schijfkopie naar een minicomputer, kan de gebruiker ontdekken dat de hardware de taak niet aankan.

Als een dergelijk probleem zich voordoet, kunt u de minimale grafische instellingen instellen in de game-instellingen en ook geen speciale effecten gebruiken. Zo zal de belasting van de pc afnemen en zal de netbook, zij het niet volledig, zijn eigenaar kunnen plezieren met een uitstekend spel.

Aanbevolen: