Waar In Het Spel "Stalker" Morgan's PDA Te Vinden

Inhoudsopgave:

Waar In Het Spel "Stalker" Morgan's PDA Te Vinden
Waar In Het Spel "Stalker" Morgan's PDA Te Vinden

Video: Waar In Het Spel "Stalker" Morgan's PDA Te Vinden

Video: Waar In Het Spel "Stalker" Morgan's PDA Te Vinden
Video: (STALKER Anomaly Mod) How to Use PDA (for your comfy Zone-Life) 2024, April
Anonim

Naast andere taken in het spel "Stalker: Call of Pripyat" zal de speler de taak krijgen om de PDA Morgan te vinden. Afhankelijk van hoe de speler binnenkomt om een PDA te zoeken en welke kant hij kiest, zal de plot van het spel zich dienovereenkomstig ontwikkelen.

Waar in het spel?
Waar in het spel?

De PDA Morgan vinden door als stalkers te spelen

Speel aan de kant van stalkers en onderhandel met de bandieten om de stalkergroep op de Shevchenko-stoomboot aan te vallen. Om dit te doen, praat met een bandiet genaamd Brass Knuckles en stem ermee in om met hen te overvallen. Zodra je bij de Shevchenko bent aangekomen, wacht je tot de bandieten het plan beginnen te bespreken om het schip in beslag te nemen en de stalkers ervoor te waarschuwen. Help ze de aanval af te weren.

Ga akkoord met de stalker Beard om een gangsterdeal over de verkoop van wapens te verstoren. Ga samen met een groep stalkers de boswachterij in en omsingel de bandieten en kooplieden. Wanneer de commandant van de stalkers Spartak het commando geeft, schiet dan de huurlingen en bandieten neer. Probeer er tegelijkertijd voor te zorgen dat de personages die je bevelen hebben gegeven de schietpartij hebben overleefd. In het geval van hun overlijden, zal er niemand zijn om u de beloning te geven. Dood de lange man in het exoskelet, fouilleer hem en pak de PDA van het lijk.

De PDA Morgan vinden door te spelen als de bandieten

Speel aan de kant van de bandieten en ga naar de Shevchenko-stoomboot. Waarschuw stalkers niet voor de aanval en ondersteun de Brass Knuckle-bende met vuur. Vernietig alle stalkers samen met de criminelen en rapporteer de overwinning aan de sultan.

Na de vernietiging van de stalkers, neem van de sultan een nieuwe taak over om de bandieten te beschermen bij het kopen van wapens. Ga samen met de bandieten naar de bosbouw, volg ze het gebouw in om de koopman te ontmoeten. Wanneer stalkers hen aanvallen en Morgan denkt dat hij is verraden, schiet dan terug van Morgan met huurlingen en van stalkers. Probeer zoveel mogelijk bandieten de schietpartij te laten overleven. Nadat je zowel die als anderen hebt vernietigd, haast je je onmiddellijk om het lijk van Morgan te doorzoeken op zoek naar de PDA. Als je te laat bent, zal een bandiet het lijk doorzoeken en de PDA voor zichzelf nemen. Het zal heel moeilijk zijn om hem daarna te vinden.

Vind de PDA Morgana als handelaar

Nadat je de bandieten op de Shevchenko-stoomboot hebt ondersteund, praat je met een koopman genaamd Sych, die op Skadovsk woont. Neem van hem de taak over om de schuldengroephandelaar Morgan te beschermen. Aangekomen in de bosbouw, vind Morgan en zijn huurlingen daar en bereid je voor om hem te beschermen.

Wanneer de stalkers na de komst van de bandieten de deal proberen te breken, verstoppen ze zich en wachten tot de strijdende partijen elkaar vermoorden. Maak daarna de overlevenden af en pak trofeeën van de lichamen.

Een andere optie is om Morgan te beschermen en zowel bandieten als stalkers te vernietigen. Vervolgens, wanneer de speler het Yanov-station bereikt en wordt aangevallen door huursoldaten in de buurt, zal een PDA worden gevonden op het lijk van hun leider, waar te zien is dat de taak om de held te doden door Morgan is gegeven.

Nadat je hem op het station hebt ontmoet, chanteer je hem met deze invoer en overtuig je hem om je naar het Debt-magazijn te brengen. Nadat je op weg naar het magazijn in een hinderlaag bent gelopen, dood je Morgan en de aanvallers en pak je de PDA die je nodig hebt uit zijn lichaam.

Aanbevolen: