Hoe Maak Je Virtuele Schijven

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Virtuele Schijven
Hoe Maak Je Virtuele Schijven

Video: Hoe Maak Je Virtuele Schijven

Video: Hoe Maak Je Virtuele Schijven
Video: HOE MAAK IK EEN PARTITIE? 2024, April
Anonim

Als je op een computer werkt, heb je soms een dringende behoefte om programma's te installeren. Zodra u een schijf hebt met de gewenste software, plaatst u deze eenvoudig in uw cd-/dvd-station en installeert u wat u wilt. Maar er zijn momenten waarop het vereiste programma gewoon niet bij de hand is of er is geen drive. Hoe te zijn in dit geval?

Virtuele schijf - uw virtuele assistent
Virtuele schijf - uw virtuele assistent

instructies:

Stap 1

Er is een uitweg uit zo'n onaangename situatie - je hebt alleen toegang tot internet nodig. Installeer een speciaal programma zoals DaemonTools, Alcohol 120 of Nero. Deze programma's zijn het populairst en stellen u in staat om een virtuele image van de schijf zelf te maken en later indien nodig schijfkopieën te maken.

Stap 2

Wat zijn de voordelen van het maken van virtuele schijven en schijven? En het feit is dat de virtuele schijf nooit kapot gaat en de schijf erin nooit zal "ontploffen" van hoge snelheden. Daarnaast kun je meerdere virtuele schijven tegelijk maken, waarop je de belangrijkste schijfimages plaatst. Op één - een schijf met Windows - voor het geval dat. Aan de andere kant kun je de benodigde software plaatsen, op de derde - je favoriete spel, enz.

Stap 3

Natuurlijk hebben virtuele schijven ook nadelen. Als uw systeem bijvoorbeeld crasht en u Windows moet installeren, zal de virtuele schijf u niet helpen, omdat u de schijfkopie niet kunt wijzigen en totdat het besturingssysteem opstart, u het niet kunt gebruiken.

Aanbevolen: