Hoe Virtuele Schijven Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Virtuele Schijven Te Mounten
Hoe Virtuele Schijven Te Mounten

Video: Hoe Virtuele Schijven Te Mounten

Video: Hoe Virtuele Schijven Te Mounten
Video: Гора Маттерхорн, Альпы, Швейцария. 360 видео с воздуха в 12К 2024, April
Anonim

Virtuele schijven, of schijfkopieën, zijn.iso- en.mdf-bestanden. Deze bestanden worden geopend door ze op een virtuele schijf te monteren. Dit wordt gedaan met behulp van speciale programma's, waaronder Daemon Tools.

Hoe virtuele schijven te mounten
Hoe virtuele schijven te mounten

instructies:

Stap 1

De toepassing Daemon Tools is ontworpen om een virtueel cd-station te emuleren, waarin vervolgens virtuele schijven worden gemount. Dit programma wordt gedistribueerd in twee versies - betaald en gratis. Om thuis virtuele schijven in een aantal van een of twee stuks te monteren, is de functionaliteit van de gratis versie van het programma voldoende. De distributie van Daemon Tools kan worden gedownload van de officiële website van het project op: https://www.daemon-tools.cc/rus/home. Installeer het programma na het downloaden op uw computer en start het opnieuw op. Tijdens de installatie van het programma kunnen in de browser ingebouwde advertentiemodules naar de computer worden gekopieerd (kosten van de gratis versie). Hun installatie kan worden uitgeschakeld

Stap 2

Na de eerste lancering is het Daemon Tools-programma ingebouwd in het opstarten van het systeem en begint het op de achtergrond te werken, wat wordt aangegeven door het bijbehorende pictogram dat in het systeemvak verschijnt. Om de programma-instellingen in te voeren, klikt u met de rechtermuisknop op dit pictogram en selecteert u vervolgens de opdracht "Emulatie" in het menu dat wordt geopend. Klik vervolgens op de regel "Alle opties zijn ingeschakeld", die zich in hetzelfde contextmenu bevindt. Daarna verschijnt er een virtueel cd-rom-station in het systeem, dat in alle bestandsbeheerders zal verschijnen.

Stap 3

Om de virtuele schijf te koppelen met de linkermuisknop, klikt u op de knop met het label "Drive 0: [X:] Leeg". Geef in het geopende venster van de ingebouwde bestandsbeheerder het pad naar het.iso- of.mdf-bestand op. Ga dan naar de map "Deze Computer" (of open Total Commander) en zorg ervoor dat een van de virtuele CD-drives de schijfkopie bevat die je hebt geopend. Het starten van een virtuele schijf gaat op dezelfde manier als het starten van een gewone cd.

Aanbevolen: