Hoe De Wifi-signaalontvangst Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Wifi-signaalontvangst Te Verbeteren?
Hoe De Wifi-signaalontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De Wifi-signaalontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De Wifi-signaalontvangst Te Verbeteren?
Video: Wifi-ontvangst verbeteren in huis (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het is niet moeilijk om een wifi-router in je eigen appartement te installeren en configureren. Maar soms is dit niet genoeg, omdat het standaard dekkingsgebied van het draadloze toegangspunt niet voldoende is.

Hoe de wifi-signaalontvangst te verbeteren?
Hoe de wifi-signaalontvangst te verbeteren?

Het is nodig

metaaldraad, soldeerbout

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende bewezen methoden om het wifi-signaal te versterken. Sommigen van hen vereisen de aankoop van extra apparatuur, andere vereisen technische interventie in afzonderlijke delen van het apparaat.

Stap 2

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het versterken van het wifi-signaal van een router door de antenne te veranderen. U kunt gewoon een vergelijkbaar apparaat in een ander formaat aanschaffen. Als u de structuur van de router zorgvuldig bestudeert, ziet u: de antenne is via een schroefdraadbus aan het apparaat bevestigd, d.w.z. vervangen is niet moeilijk.

Stap 3

Als het nodig is om het signaalbereik aanzienlijk te vergroten, moet de bestaande antenne opnieuw worden gedaan. Maak de bovenkant van de isolatielaag los. Soldeer een metalen draad aan het blootgestelde deel van de antenne. Trek het andere uiteinde naar buiten in de open ruimte.

Stap 4

Als dit niet genoeg was, soldeer dan het vrije uiteinde van de draad aan de kamertelevisie-antenne, nadat u deze eerder van andere apparaten hebt losgekoppeld.

Stap 5

Als je het bereik van je wifi-netwerk aanzienlijk moet uitbreiden, koop dan een tweede router en een extra netwerkkabel van de vereiste lengte.

Stap 6

Verbind beide wifi-routers met een netwerkkabel. Sluit het ene uiteinde ervan aan op de LAN-poort van het apparaat dat u al hebt geïnstalleerd en het andere op de internetpoort (WAN) van het tweede apparaat.

Stap 7

Open de instellingen van de tweede router en maak een draadloos toegangspunt aan met dezelfde parameters als het eerste netwerk. Selecteer in de instellingen van de netwerkverbinding met internet het type WAN-signaaloverdracht.

Stap 8

Zorg ervoor dat u de DHCP-functie inschakelt in de LAN-instellingen van de eerste Wi-Fi-router. Als je alles goed hebt gedaan, hebben laptops die zijn aangesloten op een van de twee draadloze toegangspunten toegang tot internet.

Aanbevolen: