Hoe Het Geluid Op Een Laptop Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Op Een Laptop Te Verbeteren
Hoe Het Geluid Op Een Laptop Te Verbeteren

Video: Hoe Het Geluid Op Een Laptop Te Verbeteren

Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2022, December
Anonim

De ingebouwde luidsprekers in laptops hebben vaak een slechte geluidskwaliteit. Om het geluid op je laptop te verbeteren, kun je krachtigere externe speakers aanschaffen. Dit maakt de laptop echter minder mobiel. Daarom wordt de optie om externe luidsprekers aan te schaffen niet overwogen. U kunt ook het geluid van uw laptop verbeteren met speciale software zoals SRS Audio Essentials.

Hoe het geluid op een laptop te verbeteren
Hoe het geluid op een laptop te verbeteren

instructies:

Stap 1

Download SRS Audio Essentials via de link in het gedeelte Bronnen van dit artikel. Installeer het programma. Na installatie start het programma automatisch en wordt een demogeluid afgespeeld. Minimaliseer het venster SRS Audio Essentials.

Stap 2

Klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik op Geluiden en audioapparaten in Windows XP of Geluid in Windows Vista en Windows 7. Mogelijk moet u op de knop Klassieke weergave of Weergave: kleine pictogrammen klikken om de overeenkomstige optie te zien.

Stap 3

Zorg ervoor dat het volgende standaardapparaat voor het afspelen van audio is geïnstalleerd: SRS Labs Audio Essentials. Als dit het geval is, is het programma correct geïnstalleerd. Sluit het configuratiescherm en keer terug naar het SRS Audio Essentials-venster.

Stap 4

Zet je audiospeler aan, selecteer een muziekbestand en begin het af te spelen om de geluidskwaliteit te controleren.

Stap 5

Klik op het menu naast de optie Inhoud en selecteer Muziek. Dit optimaliseert het geluid voor uw computer op basis van het type inhoud dat u afspeelt. Naast muziek kunt u Film, Games en Spraak selecteren.

Stap 6

Klik op de vervolgkeuzemenuknop naast Luidspreker en selecteer Laptopluidsprekers.

Stap 7

Druk op de knop naast de optie Auto Tech om het menu (Technologie) te openen. Selecteer WOW HD in het vervolgkeuzemenu. WOW HD optimaliseert stereogeluid voor weergave in systemen met twee luidsprekers, zoals laptops en hoofdtelefoons.

Stap 8

Klik op de knop Geavanceerde bediening om de WOW HD-instellingen aan te passen. Met deze instellingen kunt u zowel het basniveau als de grootte van het stereoveld aanpassen voor een beter geluid. Daarna neemt de geluidskwaliteit van de laptop aanzienlijk toe.

Populair per onderwerp