Hoe De Wifi-ontvangst Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Wifi-ontvangst Te Verbeteren
Hoe De Wifi-ontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe De Wifi-ontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe De Wifi-ontvangst Te Verbeteren
Video: Wifi-ontvangst verbeteren in huis (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende beproefde methoden om het vermogen van uw wifi-verbinding te vergroten. Dit wordt meestal bereikt door de zender te versterken in plaats van dat de adapter het signaal ontvangt.

Hoe de wifi-ontvangst te verbeteren
Hoe de wifi-ontvangst te verbeteren

instructies:

Stap 1

Probeer eerst je wifi-signaal te versterken. Het is beter om dit te doen zonder technische tussenkomst in de laptop. Schakel de functies uit die de spaarmodus van de adapter inschakelen. Open het menu Configuratiescherm en navigeer naar Systeem en beveiliging. Zoek en open nu het menu Energiebeheer. Kies het laptopabonnement dat u gebruikt wanneer u verbinding maakt met draadloze hotspots.

Stap 2

Klik op de knop Energiebeheerschema configureren. Selecteer nu "Geavanceerde energie-instellingen wijzigen". Zoek het menu Instellingen draadloze adapter en vouw het uit. Open nu het menu Energiebesparingsmodus. Selecteer de optie "Maximum Performance" op batterij en netstroom. Energie-instellingen opslaan.

Stap 3

Probeer nu het vermogen van uw wifi-router te vergroten. De eenvoudigste en meest logische manier is natuurlijk om een krachtiger apparaat aan te schaffen. Helaas is deze aanpak kostbaar. Begin dus met de aanschaf van een betere antenne. De meeste routers hebben hun eigen antennes die gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Stap 4

Onderzoek het type antennebevestiging op de apparatuur. Koop een apparaat met dezelfde houder en sluit deze aan op je router. Als het resultaat niet bij u past, probeer dan de beschikbare middelen te gebruiken om het signaal te versterken. Leg de bovenkant van de antenne bloot zodat u er een draad op kunt aansluiten.

Stap 5

Neem een stuk metalen kabel en soldeer het aan het blootliggende deel van de antenne. Sluit het andere uiteinde aan op de computersysteemeenheid. In dit geval is het beter om aan te sluiten op de achterkant van het apparaat, zodat het signaal zich voortplant in de richting tegengesteld aan de muur. Als alternatief voor de systeemeenheid kunt u een metalen gordijn gebruiken.

Aanbevolen: