Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Harde Schijf
Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Harde Schijf

Video: Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Harde Schijf

Video: Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Harde Schijf
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, April
Anonim

De meeste pc-gebruikers zijn van mening dat het formatteren van een harde schijf de inhoud permanent zal wissen. Opmaak creëert alleen nieuwe adrestabellen. Door een speciaal programma te installeren, kunt u de verloren informatie zonder veel moeite teruggeven. De meest populaire en gemakkelijk te gebruiken is de wizard Gegevensherstel. Hiermee kunt u bijna alle bestanden en mappen herstellen van een geformatteerde harde schijf, zelfs van slechte sectoren.

Gegevens herstellen van een geformatteerde harde schijf
Gegevens herstellen van een geformatteerde harde schijf

Het is nodig

Wizard programma voor gegevensherstel

instructies:

Stap 1

Download de wizard Gegevensherstel van internet. Installeer het op uw pc. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdvenster de optie Herstel formatteren. Na deze opdracht zal het programma onafhankelijk een lijst weergeven van alle partities die het op alle logische stations van uw systeem vindt. Als de gewenste schijf niet is gevonden tijdens het zoeken, gebruikt u de geavanceerde herstelfunctie die is ontworpen om gebieden met ernstige schade te herstellen. Selecteer vervolgens de sectie die u nodig hebt uit de lijst en klik op de knop Volgende. het programma zal het bestandssysteem scannen en analyseren. U moet even wachten terwijl het programma scant. De duur van deze operatie is direct afhankelijk van de grootte van uw harde schijf.

Stap 2

Blader door de mappenstructuur die wordt weergegeven aan het einde van de scan van uw harde schijf. Om bestanden te herstellen, markeer ze met een vinkje, evenals alle mappen en mappen die ook moeten worden hersteld. Klik op de knop Volgende. Onthoud dat wanneer u gegevens van een geformatteerde schijf herstelt, u de map voor de nieuwe opslag correct moet specificeren. Bewaar herstelde bestanden en mappen nooit op dezelfde plaats waar ze waren voor het formatteren. Deze actie kan de bestanden die worden hersteld overschrijven en onherroepelijk vernietigen.

Stap 3

Bereid voldoende vrije ruimte op de harde schijf voor. U zult ook moeten wachten om geformatteerde gegevens te herstellen. Geef het juiste pad op voor het opslaan van de gegevens en klik op Volgende. Als de lijst met herstelbare bestanden groot genoeg is, zal de operatie lang duren, maar zeker met een positief resultaat. Alle geformatteerde bestanden worden hersteld en zijn klaar voor gebruik.

Aanbevolen: