Bluetooth Op De Computer Vinden

Inhoudsopgave:

Bluetooth Op De Computer Vinden
Bluetooth Op De Computer Vinden

Video: Bluetooth Op De Computer Vinden

Video: Bluetooth Op De Computer Vinden
Video: Fix Bluetooth Not Showing in Device Manager icon Missing in Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Om BlueTooth-technologie in een personal computer te gebruiken, is een speciale adapter vereist. Sommige mobiele pc's bevatten dergelijke apparaten. Hierdoor kunnen meestal muizen worden gebruikt die deze technologie gebruiken.

Bluetooth op de computer vinden
Bluetooth op de computer vinden

Het is nodig

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Koop een BlueTooth-adapter. Meestal worden deze apparaten aangesloten op de USB-poort. Maak deze verbinding. Zet de computer aan en wacht terwijl het besturingssysteem het aangesloten apparaat detecteert. Open daarna Apparaatbeheer, zoek de BlueTooth-adapter in het submenu "Netwerkapparaten" en klik er met de rechtermuisknop op.

Stap 2

Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Selecteer in het nieuwe venster de modus "Automatisch zoeken en installeren van stuurprogramma's". Om dit proces met succes te voltooien, moet u een actieve internetverbinding hebben.

Stap 3

Soms kan het besturingssysteem de taak niet aan, waardoor je zelfstandig moet zoeken naar de bestanden die nodig zijn om de BlueTooth-adapter te laten werken. Download de driverdatabase genaamd Driver Pack Solution. Voer dit programma uit. Wacht even terwijl het hulpprogramma apparaten detecteert die werkbestanden moeten bijwerken.

Stap 4

Selecteer de datasets voor de BlueTooth-adapter. Klik op de knop Vernieuwen en wacht tot dit proces is voltooid. Start uw computer opnieuw op nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

Stap 5

Om een bestand naar een mobiele telefoon of ander apparaat over te brengen, klikt u er met de rechtermuisknop op, beweegt u de muisaanwijzer over de regel "Verzenden" en klikt u op het item "BlueTooth-apparaat". Wacht nu tot de scan voor beschikbare hardware is voltooid, selecteer uw mobiele telefoon en bevestig dat het bestand is verzonden.

Stap 6

Zorg ervoor dat u op de knop "Accepteren" op uw telefoon drukt om dit proces met succes te voltooien. Wanneer u met een mobiele computer werkt, is het logisch om eerst de stuurprogramma's voor het moederbord en netwerkapparaten bij te werken. Ze worden meestal samen met de laptop op een aparte schijf geleverd. Probeer ook stuurprogramma's te vinden op de officiële website van uw laptopfabrikant.

Aanbevolen: