Mangos-server Installeren

Inhoudsopgave:

Mangos-server Installeren
Mangos-server Installeren

Video: Mangos-server Installeren

Video: Mangos-server Installeren
Video: Настройка и установка сервера MaNGOS WOW 3.3.5 2024, Mei
Anonim

Mangos Server is een gratis en gratis project dat helpt bij het maken van alternatieve software voor de servers van populaire World of Warcraft-spellen. Het project is voor bijna alle systemen geïmplementeerd en u kunt het eenvoudig zelf op uw computer installeren.

Mangos-server installeren
Mangos-server installeren

instructies:

Stap 1

Download de kant-en-klare montage van de mango-server

Stap 2

Pak de assembly uit naar de lokale schijf waar meer vrije ruimte is. Ga dan naar de Server / home-map (merk op dat sommige assemblages niet zo'n map hebben, maar in plaats daarvan een etc-map). Wijzig de mapnaam in uw lokale IP-adres.

Stap 3

Om de site in te schakelen, gaat u naar de denwer-map en voert u het bestand Run.exe uit. Er zou een zwart venster moeten verschijnen dat sluit nadat het downloaden is voltooid.

Stap 4

Navicat downloaden.

Stap 5

Ga naar Navicat en klik op Verbinding. Schrijf in de naam van de verbinding de naam mango's. Verander de hostnaam / IP-adres niet: localhost, laat poort: 3306 hetzelfde, gebruikersnaam: schrijf mango's, wachtwoord: schrijf ook mango's. Klik vervolgens op Test Connection, waarna Connection Siccessful zou moeten verschijnen.

Stap 6

Klik op OK, nogmaals OK en sluit af. Ga naar Navicat in de realmd-database / realmlist-tabel / schrijf in de adresregel uw IP-adres. Klik onderaan op het vinkje en sluit. Ga vervolgens naar uw browser en voer https:// uw IP in. Hiermee wordt de site gestart en bent u klaar voor gebruik.

Stap 7

Voer MaNGOS.exe uit. U hoort dat het wordt geladen en na voltooiing hoort u de computer piepen. Dit betekent dat de server actief is. Gefeliciteerd, je hebt uitstekend werk geleverd met de taak. Houd er echter rekening mee dat u na elke herstart van uw computer eerst Run.exe moet uitvoeren en daarna alleen MaNGOS.exe.

Stap 8

Om de parameters te wijzigen, gaat u naar de map MaNGOS / mangosd.conf en om uzelf een GM te maken, registreert u uw account op uw website, gaat u naar Navicat / realmd / account en schrijft u een willekeurig nummer van 1 tot 5 in gmlevel. Klik vervolgens op de vinkje hieronder.

Aanbevolen: