Hoe De Dsl-2500u-router Te Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe De Dsl-2500u-router Te Configureren
Hoe De Dsl-2500u-router Te Configureren
Anonim

Om een lokaal thuisnetwerk zo te creëren en configureren dat alle apparaten waaruit het bestaat, toegang hebben tot internet, wordt het gebruik van routers aanbevolen. Als uw ISP DSL-internetdiensten levert, koop dan een router met de juiste poort.

Hoe de dsl-2500u-router te configureren
Hoe de dsl-2500u-router te configureren

Het is nodig

netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Mocht je niet van plan zijn om een voldoende groot lokaal netwerk aan te leggen, dan kun je rondkomen met een relatief goedkope DSL-router, bijvoorbeeld de D-link DSL-2500u. Koop deze apparatuur. Houd er rekening mee dat het de draadloze modus niet ondersteunt.

Stap 2

Sluit de gekochte DSL-router aan op een stopcontact. Schakel het apparaat in. Sluit de splitter aan op de telefoonlijn. Sluit de ADSL-poort van dit toestel aan op de DSL-link van de router.

Stap 3

Sluit de netwerkkaart van je computer of laptop met een twisted pair kabel aan op het LAN-kanaal van de router. Configureer nu de netwerkadapterparameters.

Stap 4

Open het Netwerkcentrum. Selecteer het menu Adapterinstellingen wijzigen. Klik met de rechtermuisknop op de netwerkkaart die is aangesloten op de DSL-router. Selecteer Eigenschappen. Ga verder naar de configuratie van het TCP / IP-protocol. Activeer het item "Automatisch een IP-adres verkrijgen". Sla de instellingen op.

Stap 5

Start een browser die op uw computer is geïnstalleerd. Typ de volgende opdracht in de adresbalk: https://192.168.1.1. Druk op de Enter-toets. Wanneer het login- en wachtwoordinvoervenster wordt geopend, voert u in beide velden het woord admin in. Activeer het item "Wachtwoord opslaan" en druk op de OK-knop

Stap 6

Open het WAN-menu. Geef de vereiste VCI- en VPI-waarden op. Selecteer in het veld Servicecategorie UBR zonder PCR. Klik op de knop Volgende om naar het volgende instellingsitem te gaan.

Stap 7

Selecteer PPPoE-gegevensoverdrachtprotocol en klik op Volgende. Voer in de speciale velden de login en het wachtwoord in die u van de specialisten van de provider hebt gekregen. Markeer Keep Alive.

Stap 8

Activeer in het volgende menu de items Enable Firewall, Enable NAT en Enable WAN Service. Sla de gewijzigde instellingen op. Start uw DSL-router opnieuw op. Sluit de benodigde computers en laptops aan op de LAN-poorten.

Aanbevolen: