Een Ping-limiet Instellen

Inhoudsopgave:

Een Ping-limiet Instellen
Een Ping-limiet Instellen

Video: Een Ping-limiet Instellen

Video: Een Ping-limiet Instellen
Video: КАК СНИЗИТЬ ПИНГ и ПОВЫСИТЬ СКОРОСТЬ ИНТЕРНЕТА? // КАК НАСТРОИТЬ 5 ГГц РОУТЕР? // GOOGLE PUBLIC DNS 2024, Mei
Anonim

Hoe het spel verloopt, hangt af van de ping-waarde van de speler op de server: zonder crashes, freezes en lags, of omgekeerd. Hoe hoger de ping-waarde van de speler, hoe groter de kans op verschillende interferentie. Om deze problemen te voorkomen, stelt u een ping-limiet in op uw gameserver.

Een ping-limiet instellen
Een ping-limiet instellen

Het is nodig

gameserver

instructies:

Stap 1

Stel een ping-limiet in op uw Counter Strike-server om te voorkomen dat er "laggers" verschijnen, waardoor vertragingen op de server verschijnen, of de zogenaamde "walking teleports" over de kaart gaan lopen.

Stap 2

Open de map met de gameserver, ga naar de map Cstrike / cfg, open het Mani_Server. Cfg-bestand met Kladblok om de ping-limiet in te stellen. Zoek de volgende waarde in het bestand: Mani_High_Ping_Kick. Zet daarna 1 om ping-beperking in te schakelen en omgekeerd, 0 om het uit te schakelen.

Stap 3

Configureer de begrenzingsfunctie. Om dit te doen, schrijft u in de regel Mani_High_Ping_Kick_Ping_Limit de maximaal toegestane ping-waarde voor spelers op de server. Het wordt aanbevolen om het in te stellen in het bereik van 200 tot 300, niet meer.

Stap 4

Gebruik de regel Kick_Samples_Required om het aantal latentiecontroles op de speler in te stellen voordat deze door de server wordt geschopt. De controle wordt eenmaal per anderhalve seconde uitgevoerd.

Stap 5

Gebruik de regel Mani_High_Ping_Kick_Message om het bericht in te voeren dat wordt getoond aan de speler die voor de ping is geschopt, gevolgd door de tekst tussen aanhalingstekens. Nadat u alle benodigde instellingen hebt ingesteld, start u de server opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6

Gebruik de Better-Hpk-plug-in om ping-limieten op de server in te stellen. Voeg de volgende regel toe aan het amxx.cfg-bestand: hpk_ping_max en voer de waarde in van de maximale ping van de speler op de server. Afzonderlijk kunt u de maximale waarde 's nachts instellen met de opdracht hpk_ping_max_night.

Stap 7

Stel de starttijd voor de nacht overeenkomstig in met behulp van de regel Hpk_Nigth_Start_Hour om het einde in te stellen - hpk_nigth_end_hour. Gebruik de regel hpk_ping_time om het interval tussen controles in te stellen.

Aanbevolen: