Hoe Maak Je Een Externe Van Een Dynamische Ip

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Externe Van Een Dynamische Ip
Hoe Maak Je Een Externe Van Een Dynamische Ip

Video: Hoe Maak Je Een Externe Van Een Dynamische Ip

Video: Hoe Maak Je Een Externe Van Een Dynamische Ip
Video: iPhone: hoe stel ik een statisch IP-adres in 2024, April
Anonim

De noodzaak om het externe IP-adres dynamisch te maken, dat wil zeggen wijzigen, kan optreden wanneer u informatie downloadt van een server die verbindingen en downloads vanaf één adres beheert. De server "herkent" uw verbinding en verbiedt verdere downloads. Om dit verbod te omzeilen, moet u het externe adres bij elke verbinding wijzigen - dit zal het gebruik van een proxyserver helpen, die als tussenpersoon tussen u en de downloadserver zal fungeren.

Hoe maak je een externe van een dynamische ip
Hoe maak je een externe van een dynamische ip

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Om het IP-adres van een computer op het netwerk extern te maken, moet u verschillende instellingen maken die het IP volledig zullen veranderen. Open uw browser en typ "proxyserver" in de zoekbalk. Niet alle proxyservers bieden gratis diensten. U wordt geïnformeerd over de noodzaak om te betalen op de proxyserverwebsite. Kies voor jezelf, want je kunt zowel betaalde als gratis proxy's gebruiken.

Stap 2

Vind uw favoriete Mediation Server op internet. Bijvoorbeeld op de site https://proxy-besplatno.com/ heeft een lange lijst van verschillende proxyservers in andere landen. Let op de velden van de tabel - deze bevatten de vereiste parameters van de servers. De lijst wordt elke dag bijgewerkt. U kunt alle proxy's bekijken en de snelste kiezen

Stap 3

Open uw browserinstellingenvenster. In het Opera-programma zijn de instellingen die we nodig hebben te vinden in het menu, in het gedeelte Instellingen, het item Voorkeuren. Zoek in het instellingenvenster het item Netwerk aan de linkerkant en klik erop met de linkermuisknop. Klik op de knop Proxyservers bovenaan het venster. Het is ook vermeldenswaard dat uw opera mogelijk in het Russisch is, dus de menu-items zullen er een beetje anders uitzien.

Stap 4

Vul in het venster dat verschijnt de velden in met de gegevens van de eerder gevonden proxyserver. De servernaam bestaat uit cijfers, verdeeld in vier blokken door punten. U hebt ook een proxypoort nodig. Klik op "Ok" en sluit het instellingenvenster. Controleer je internetverbinding. Als er geen toegang is, hebt u een niet-werkende proxyserver geselecteerd. Probeer een andere.

Stap 5

Met behulp van proxyservers kunt u sites misleiden die hun eigen vooroordelen hebben over het land van waaruit de gebruiker vraagt. Op sommige sites kunt u geen bestanden downloaden als u niet tot een bepaalde regio behoort. Over het algemeen kunnen we zeggen dat u met een proxyserver het IP-adres volledig kunt wijzigen.

Aanbevolen: