Een Dynamische Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Dynamische Microfoon Aansluiten Op Een Computer
Een Dynamische Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Dynamische Microfoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Dynamische Microfoon Aansluiten Op Een Computer
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2024, April
Anonim

Computertechnologieën spelen een steeds belangrijkere rol in het leven van elke persoon. Microfoons, als apparaten die geluidssignalen omzetten in elektrische signalen, stellen de computer in staat om geluid waar te nemen, te horen, te analyseren, te verzenden en op te slaan.

Een dynamische microfoon aansluiten op een computer
Een dynamische microfoon aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Schaf een speciale adapter aan zodat deze een jack heeft voor een grote jack aan de ingang en een kleine jack aan de uitgang, zodat deze in de sleuven van je geluidskaart past. Dit is nodig omdat de meeste moderne dynamische microfoons een grote jack hebben, oftewel TRS 6, 35 mm.

Stap 2

Steek de microfoon in de adapter en steek de adapter in de roze connector op de geluidskaart. De toewijzingen van de connectoren op de geluidskaart kunnen worden gewijzigd met speciale uitgebreide drivers. Zorg ervoor dat de roze connector uw ingang is (standaard wordt de roze connector gebruikt voor de microfoon). In de regel kunt u het configuratiescherm van een dergelijke bestuurder oproepen via het bijbehorende systeemvakpictogram. Als het er niet is, roep het dan op via het Windows-configuratiescherm, sectie "Geluids-, spraak- en audioapparaten".

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in het systeemvak (een klein paneel in de rechterbenedenhoek waar de klok zich bevindt). Selecteer in het contextmenu het item "Audioparameters configureren".

Stap 4

Ga vervolgens naar het tabblad "Audio", waar u drie secties met instellingen ziet: "Geluidsweergave", "Geluidsopname" en "MIDI-weergave". Klik in het gedeelte "Geluidsopname" op de knop "Volume …". Pas het microfoonvolume aan in het geopende venster met opnameniveaus.

Stap 5

Onder elke fader die de niveaus van de opnameapparaten aanpast, is er een plaats voor een vinkje dat een of ander apparaat volledig dempt. Zorg ervoor dat de masterfader niet is aangevinkt, die het opnameniveau van alle apparaten tegelijk aanpast, en in het bijzonder vanaf de microfoon.

Aanbevolen: