Hoe Een Dynamische Schijf Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dynamische Schijf Te Repareren
Hoe Een Dynamische Schijf Te Repareren

Video: Hoe Een Dynamische Schijf Te Repareren

Video: Hoe Een Dynamische Schijf Te Repareren
Video: Hoe de velg op de auto uit te lijnen 2024, Mei
Anonim

Er kunnen verschillende hulpprogramma's worden gebruikt om gegevens van harde schijven te herstellen. Als u te maken heeft met dynamische schijven, heeft u mogelijk specifieke programma's nodig.

Hoe een dynamische schijf te repareren
Hoe een dynamische schijf te repareren

Het is nodig

  • - dvd-schijf;
  • - Acronis Disk Director;
  • -Gegevensterughalen.

instructies:

Stap 1

Sluit eerst een extra harde schijf aan op uw computer. Feit is dat je voor gegevensherstel zeker een tweede harde schijf nodig hebt. u kunt herstelde bestanden niet op dezelfde schijf opslaan. Maak een multiboot-schijf om bepaalde hulpprogramma's in DOS-modus uit te voeren.

Stap 2

Download een opstartbare schijfkopie met Acronis Disk Director. Brand het op dvd-media. Gebruik hiervoor het Nero-programma. Selecteer de dvd-rom-modus (opstarten). Als u het proces van het maken van een multiboot-schijf wilt vergemakkelijken, download dan het iso-programma voor het branden van bestanden en gebruik het.

Stap 3

Plaats de resulterende dvd in uw station en zet uw computer aan. Selecteer de optie om op te starten vanaf dvd-media. Voer het hulpprogramma Acronis Disk Director uit. Specificeer het handmatige type programmabewerking. Klik met de rechtermuisknop op de dynamische harde schijf en plaats de muisaanwijzer op het menu Geavanceerd. Selecteer "Herstel" in het geopende venster.

Stap 4

Klik op het item "Handmatig" om de automatische configuratie van herstelopties uit te schakelen. Klik volgende". Activeer de optie "Volledig" om de beste kwaliteit en diepste schijfscan te bieden. Wacht terwijl het programma een lijst met eerder bestaande partities op de dynamische schijf maakt. Selecteer degene die u wilt herstellen. Klik volgende".

Stap 5

Open nu het tabblad "Bewerkingen" in het hoofdmenu van het Acronis-programma. Klik op het item "Uitvoeren" en klik op de knop "Doorgaan" in het menu dat wordt geopend. Wacht tot het herstel van de dynamische schijfpartitie is voltooid en start uw computer opnieuw op. Gebruik het GetDataBack-programma om eerder in deze sectie verloren gegevens te herstellen. Het is speciaal ontworpen om met dynamische schijven te werken.

Aanbevolen: