Hoe Maak Je Gratis Dynamische Achtergronden In Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Dynamische Achtergronden In Windows 10
Hoe Maak Je Gratis Dynamische Achtergronden In Windows 10

Video: Hoe Maak Je Gratis Dynamische Achtergronden In Windows 10

Video: Dynamic Wallpapers for Windows 10 (Free) 2022, December
Anonim

In Windows 10 kunt u dynamische achtergronden instellen die veranderen afhankelijk van het tijdstip van de dag. 's Morgens en 's middags - lichter, 's avonds - donkerder. Hoe dynamische achtergronden gratis in Windows 10 in te schakelen?

Hoe maak je gratis dynamische achtergronden in Windows 10
Hoe maak je gratis dynamische achtergronden in Windows 10

Dynamische achtergronden verschenen voor het eerst in het macOS-besturingssysteem, dat wordt gebruikt door Apple-computers en laptops. In plaats van één foto selecteert de auteur van het onderwerp meerdere foto's van een bepaald gebied, genomen op verschillende tijdstippen: 's morgens vroeg,' s middags, 's avonds, enzovoort. De computer toont de achtergrond en verandert deze met het uur.

Hoe dynamische achtergronden in te schakelen

Download het gratis WinDynamicDesktop-programma van de officiële ontwikkelaarssite en geef de locatie op. Dit is nodig zodat het programma de tijdzone kan bepalen.

Beeld
Beeld

Kies een thema uit de thema's die in het programma worden aangeboden of download het door op de knop "Meer thema's ophalen" te klikken. Er zijn zowel betaalde als gratis opties. De meeste onderwerpen zijn gewijd aan de natuur, het uitzicht op de aarde vanuit de ruimte, landschappen van grote steden. Betaalde kosten ongeveer $ 1.

Beeld
Beeld

Nu wordt het behang van Windows 10 beïnvloed door de zon buiten het raam. Standaard worden foto's uit de Mojave-woestijn geplaatst, zoals op computers met MacOS. Zandduinen zien er op elk moment van de dag mooi en ongewoon uit. Zo ziet het bureaublad er overdag uit.

Beeld
Beeld

En zo - in de late avond, wanneer de zon al onder de horizon is. Je raakt snel gewend aan het veranderen van de achtergrond. Het is vooral belangrijk om het beeld te veranderen als je gepassioneerd bent door werk en niet op de klok kijkt. Het computerscherm herinnert je eraan dat het al avond is en je moet rusten.

Beeld
Beeld

Applicatie-instellingen zijn toegankelijk via het systeemvakpictogram. U kunt met name het Windows Dark Scheme forceren om hier te worden ingeschakeld. In dit geval wordt de afhankelijkheid van behang op tijd echter niet ondersteund. De afbeelding op het bureaublad is altijd donker. Wanneer u overschakelt naar het lichtschema, moet u opnieuw het WinDynamicDesktop-pictogram in de lade vinden, de donkere uitschakelen.

Beeld
Beeld

U kunt uw eigen thema met foto's maken. Om dit te doen, moet u de 's ochtends,' s avonds en 's middags gemaakte foto's ophalen en er een schematisch bestand van maken. Hiervoor is geen ingebouwde tool in WinDynamicDesktop. U moet programma's of services van derden gebruiken.

Beeld
Beeld

WinDynamicDesktop is gratis, net als de bijbehorende thema's. De interface is Russified. De taalkeuze wordt uitgevoerd tijdens de installatie van het programma. De site heeft betaalde opties voor het ontwerp van de Windows Desktop. Maar je hoeft ze niet te downloaden. Er zijn geen vervelende advertenties in de app.

Populair per onderwerp