Hoe Maak Je Een Beheerderspaneel Voor Een Website

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Beheerderspaneel Voor Een Website
Hoe Maak Je Een Beheerderspaneel Voor Een Website

Video: Hoe Maak Je Een Beheerderspaneel Voor Een Website

Video: Hoe Maak Je Een Beheerderspaneel Voor Een Website
Video: How do I programming a webpage in CMS 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze een beheerderspaneel voor een site kunnen maken. Het beheerderspaneel is een speciaal sitebeheerderspaneel, waar basishandelingen worden uitgevoerd voor het plaatsen van informatie, het bewerken van sitegebruikersprofielen en nog veel meer.

Hoe maak je een beheerderspaneel voor een website
Hoe maak je een beheerderspaneel voor een website

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - hosting.

instructies:

Stap 1

Om een sitebeheerderspaneel te maken, moet u de basisprincipes van programmeren kennen. Als u niet over dergelijke kennis beschikt, kunt u een administratief paneel voor de site maken met behulp van standaardengines. Download de DLE-engine van dle-news.ru. Als je al hosting voor de site hebt, upload dan alle bestanden van deze engine naar de hosting zodat de hele engine volledig is geïnstalleerd.

Stap 2

Vervolgens moet u de site controleren op prestaties met deze engine. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat voor een volwaardige werking DNS-servers moeten zijn geregistreerd op de website van de domeinnaamregistrar. Als dit allemaal is gebeurd, moet de site een paar minuten na het laden van de engine-bestanden worden geladen met de standaard engine-sjabloon. Zoek sjablonen die voor u werken op internet. Probeer de verschillende opties te herschikken.

Stap 3

Als u de basisprincipes van webprogrammering een beetje kent, kunt u eenvoudig uw eigen sjabloon voor de site ontwikkelen. Zodra u klaar bent met deze bewerking, probeert u in te loggen op het beheerdersdashboard. Het bevindt zich meestal op site.ru/admin.php. Vergeet ook niet alle gegevens van het paneel, want dit is zeer belangrijke informatie.

Stap 4

In dit paneel kunt u het sitebeheerderspaneel naar eigen inzicht aanpassen. Installeer verschillende modules voor een comfortabeler gebruik van uw project, verander de kleuren die in dit paneel worden weergegeven, voeg extra menu's toe, installeer antivirus-hacks en nog veel meer. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo moeilijk is om een sitebeheerderspaneel te maken met behulp van standaardtools van elke engine. In de toekomst zult u geen problemen hebben met soortgelijke situaties. Probeer complexe wachtwoorden te maken voor het beheerderspaneel, want eenvoudige combinaties worden gehackt door hackers.

Aanbevolen: