Hoe Het Beheerderspaneel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderspaneel Te Installeren
Hoe Het Beheerderspaneel Te Installeren

Video: Hoe Het Beheerderspaneel Te Installeren

Video: Hoe Het Beheerderspaneel Te Installeren
Video: Make your own WooCommerce multivendor marketplace WCFM 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers weten niet hoe ze een beheerderspaneel voor een site moeten maken - een speciaal beheerderspaneel voor bronnen waarin basisbewerkingen voor het plaatsen van inhoud worden uitgevoerd en vele andere.

Hoe het beheerderspaneel te installeren
Hoe het beheerderspaneel te installeren

instructies:

Stap 1

Als u de basisprincipes van programmeren kent, kunt u een beheerderspaneel voor de bron maken. Maar als u dergelijke kennis niet heeft, kunt u een beheerderspaneel voor de site maken met behulp van standaardengines. Download de DLE-engine van de webbron dle-news.ru. Als je al hosting voor de site hebt, upload dan alle bestanden van deze engine naar de hosting zodat deze volledig is geïnstalleerd.

Stap 2

Controleer vervolgens de bron voor prestaties met deze engine. Houd er ook rekening mee dat om het volledig te laten werken, DNS-servers geregistreerd moeten zijn op de website van de domeinnaamregistrar. Als je dit allemaal hebt gedaan, moet de site enige tijd nadat de engine-bestanden zijn geladen, worden weergegeven met het standaard engine-sjabloon. Vind de sjablonen die het beste bij u passen. Herschik verschillende opties op de bron.

Stap 3

Als u de basisprincipes van webprogrammering ook maar een beetje kent, kunt u uw eigen sjabloon voor de site ontwikkelen. Nadat u klaar bent met uw werk, gaat u naar het beheerderspaneel. In de regel bevindt het zich op dit adres site.ru/admin.php. Vergeet ook niet alle gegevens van het paneel, want deze informatie is erg belangrijk.

Stap 4

U kunt het beheerderspaneel van de website in dit paneel naar eigen goeddunken aanpassen. Voor een comfortabeler gebruik van het project, installeert u verschillende modules, wijzigt u de kleuren die in dit paneel worden weergegeven, installeert u antivirus- en antispamhacks, voegt u een extra menu toe en nog veel meer. Zoek op internet naar verschillende plug-ins voor handiger werk op de site en upload ze naar uw beheerderspaneel. Wees voorzichtig bij het downloaden (u kunt een bestand downloaden dat virussen bevat). Maak complexe wachtwoorden voor het beheerderspaneel, omdat combinaties van eenvoudige tekens gemakkelijk door hackers kunnen worden gekraakt.

Aanbevolen: