Uitgangsbuffering Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Uitgangsbuffering Uitschakelen?
Uitgangsbuffering Uitschakelen?

Video: Uitgangsbuffering Uitschakelen?

Video: Uitgangsbuffering Uitschakelen?
Video: Bicarbonate Buffer System 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werk kunnen php-scripts resultaten weergeven terwijl het script wordt uitgevoerd, of gegevens verzamelen, wachtend op de volledige uitvoering van het script en de voltooiing van het script. De keuze voor een van deze opties hangt af van de waarde die in de php-interpreterinstellingen is toegewezen aan de variabele die verantwoordelijk is voor het bufferen van de gegevensuitvoer. Er zijn verschillende manieren om het te veranderen.

Uitvoerbuffering uitschakelen?
Uitvoerbuffering uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Als u outputbuffering moet uitschakelen voor alle php-scripts die op de server of op de site worden uitgevoerd, is de meest correcte manier om dit te doen via het php.ini-bestand. Bij het starten van elk script leest de php-taalinterpreter de instellingen van dit configuratiebestand, dus het daarin plaatsen van de instructie om het bufferen van de uitvoer van de uitvoer van de scripts uit te schakelen is de meest optimale oplossing. Open het bestand in een willekeurige teksteditor en gebruik het zoekvenster om de richtlijn met de naam output_buffering te vinden. De waarde ervan kan een geheel getal of een logische (Aan of Uit) variabele zijn, dus voer in plaats van de standaardwaarde Uit of 0 in. Als deze instructie niet in het configuratiebestand staat, voegt u een extra regel toe aan het einde van de vermeldingen:

output_buffering = Uit

Stap 2

Als u het bufferen van uitvoer voor scripts van een aparte map of een groep submappen moet uitschakelen, kunt u dit beter doen via het htaccess-bestand. Zoek het in de gewenste map en open het in een teksteditor. Als er nog geen dergelijk bestand is, maak dan een nieuw bestand aan. De richtlijn die moet worden toegevoegd is vergelijkbaar met die beschreven in de vorige stap, maar daarvoor moet je een markering plaatsen dat dit een van de php-instellingen is. De hele regel zou er als volgt uit moeten zien:

php_flag output_buffering uit

Plaats het gemaakte htaccess-bestand in de bovenste map van de directoryhiërarchie waarvoor de instructie moet worden uitgevoerd.

Stap 3

Gebruik een van de ingebouwde functies van deze taal om buffering in een enkel php-script uit te schakelen. ob_get_flush () retourneert de huidige inhoud van de buffer, stelt deze vervolgens op nul en schakelt uitvoerbuffering uit. ob_end_flush () doet hetzelfde, maar retourneert de huidige inhoud van de buffer niet naar de variabele die deze heeft aangeroepen, maar stuurt deze naar het uitvoerapparaat. Ob_end_clean () wist eenvoudig de huidige gegevens voordat buffering wordt uitgeschakeld. Als je een van deze functies gebruikt, vergeet dan niet om buffering weer in te schakelen - de ob_start () functie is hiervoor.

Aanbevolen: