Hoe Een Venster Van Het Scherm Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Venster Van Het Scherm Te Verbergen
Hoe Een Venster Van Het Scherm Te Verbergen

Video: Hoe Een Venster Van Het Scherm Te Verbergen

Video: Hoe Een Venster Van Het Scherm Te Verbergen
Video: Apps en functies vergrendelen op je telefoon | Samsung u0026 You 2024, April
Anonim

Als er een venster op uw scherm verschijnt met een ongepaste advertentie en een verzoek om een sms-bericht naar een onbekend nummer te sturen, is dit een pop-up AdSubscribe-spywarevenster. Dit venster is over het algemeen niet kwaadaardig, maar de opdringerigheid en obscene inhoud van reclamemateriaal maakt het onmogelijk dat het op de computer aanwezig is. Antivirus kan dit vervelende venster vaak niet aan, dus u zult enkele stappen moeten ondernemen om er zelf vanaf te komen.

Het raam zou nu weg moeten zijn
Het raam zou nu weg moeten zijn

Noodzakelijk

Tools: "Unlocker" programma of iets dergelijks

instructies:

Stap 1

Zoek alle bestanden en mappen met "AdSubscribe", "CMedia", "AdRiver" of FieryAds "op uw computer. In de regel is dit één map, die zich op de "C"-schijf in de map "Applicatiegegevens" bevindt. Standaard is "Toepassingsgegevens" verborgen, dus vink in de eigenschappen van de map op het tabblad "Beeld" het vakje "Verborgen mappen en bestanden weergeven" aan.

Stap 2

Klik op de pop-upmap om deze te selecteren en kies Verwijderen in het menu Bestand. Na bevestiging zal het systeem proberen de hele map te verwijderen, maar één bestand (AdSubscribe.dll) wordt geblokkeerd en Windows zal er een overeenkomstige waarschuwingsmelding over weergeven.

Stap 3

Verwijder het bestand "AdSubscribe.dll" met een van de niet-standaard methoden: met het programma "Unlocker" (of iets dergelijks), in de veilige modus of in de MS DOS-modus. Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 4

Voer na het opnieuw opstarten de register-editor in. De eenvoudigste manier om toegang te krijgen is via het dialoogvenster Uitvoeren, dat u kunt vinden door het menu Start Start te openen. Typ "regedit" en druk op enter.

Stap 5

Ga in het registerbalkmenu naar "Bewerken" en vervolgens naar "Zoeken" (Ctrl + F). Schrijf in het zoekvak "AdSubscribe", "CMedia", "AdRiver" of FieryAds "en zoek alle instanties van dit verzoek.

Stap 6

Verwijder alle gevonden verwijzingen naar het spywareprogramma uit het register. Dit kunnen hele secties en individuele sleutels zijn. Maar wees voorzichtig en voorzichtig. Als u per ongeluk belangrijke sleutels of een partitie verwijdert, kan het systeem onbruikbaar worden.

Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: