Hoe Te Verbergen Voor Het Alziende Oog Qip

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verbergen Voor Het Alziende Oog Qip
Hoe Te Verbergen Voor Het Alziende Oog Qip

Video: Hoe Te Verbergen Voor Het Alziende Oog Qip

Video: Hoe Te Verbergen Voor Het Alziende Oog Qip
Video: РОСНЕФТЬ, Нефть, ОПЕК-продолжение, доллар,рубль,Газпром,Сбербанк,Озон 2024, Mei
Anonim

Soms gaan we naar QIP of ICQ om met een specifieke persoon te chatten. En zinloze berichten van vreemden blijken erg ongepast. De speciale status "Onzichtbaar" helpt je te verbergen voor ongewenste correspondentie, maar het alziende oog van qip kan je "bijten". Wat te doen om dit te voorkomen?

Hoe te verbergen voor het alziende oog qip
Hoe te verbergen voor het alziende oog qip

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het probleem op te lossen, is als u zich wilt verbergen voor een specifiek contact. Voeg het dan gewoon toe aan de lijst met ongeziene gebruikers. Er is ook een negeerlijst voor bijzonder opdringerige contacten. Als dit niet helpt, gebruik dan de functie "Verwijderen uit contactenlijst" - dan wist u uw UIN uit de lijst met contacten van de vervelende gebruiker. Zorg er tegelijkertijd voor dat je nummer hem niet opnieuw bereikt.

Stap 2

Als de zaak niet beperkt blijft tot één contact, zul je je moeten verschuilen voor het alziende oog van qip. Het werkt volgens het volgende principe: het leest gegevens van contacten. En als er informatie over u op het netwerk komt, informeert het oog de gebruiker dat u zich verstopt. Verander daarom de hoofdstatus niet wanneer u probeert te verbergen, en stel geen extra x-status bloot. Houd er ook rekening mee dat gebruikers die na u zijn ingelogd, niet zichtbaar zijn door het qip alziende oog.

Stap 3

Ga om dezelfde redenen niet naar contactgegevens, lees hun statussen niet. Door deze acties uit te voeren, laat je ook informatie over jezelf achter in het actielogboek, en het alziende oog merkt je op. Schakel de functie "automatisch verzoek om x-status" uit - uw verzoeken worden ook door het programma gelezen en laten u op het netwerk worden ontdekt.

Stap 4

Word je nog steeds gevonden en ontvang je berichten? Doe alsof het alziende oog van het contact duidelijk verbroken is - dat wil zeggen, u bent niet online. Reageer gewoon niet op inkomende berichten - binnenkort zal de persoon besluiten dat het alziende oog van zijn programma zich vergiste en zal stoppen met schrijven.

Stap 5

Het alziende oog van hetzelfde programma zal geen persoon in onzichtbare modus laten zien. Dat wil zeggen, als uw ongewenste gesprekspartner dezelfde versie van QIP gebruikt als u, zal zijn alziend oog u niet detecteren. Het opzetten van een ander programma omwille van samenzwering is echter een volledig extreem geval.

Aanbevolen: