Hoe Maak Je Een Computer Onzichtbaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Computer Onzichtbaar?
Hoe Maak Je Een Computer Onzichtbaar?

Video: Hoe Maak Je Een Computer Onzichtbaar?

Video: Hoe Maak Je Een Computer Onzichtbaar?
Video: How To Get a Custom/Transparent Taskbar! 2024, Mei
Anonim

Soms moet de gebruiker van een pc zijn aanwezigheid op het netwerk verbergen, vaak wordt dit gebruikt in lokale netwerken. Er zijn veel manieren om deze taak te volbrengen, de meest effectieve zijn in dit artikel beschreven.

Hoe maak je een computer onzichtbaar?
Hoe maak je een computer onzichtbaar?

Het is nodig

Computer, systeeminstellingen bewerken, Regedit-software

instructies:

Stap 1

De eerste manier is om de Administration-applet te bewerken. Klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik in de map die wordt geopend op het pictogram "Beheer", u ziet de applet "Beheer". Selecteer Lokaal beveiligingsbeleid en vervolgens Toewijzing van gebruikersrechten. Stel in het geopende venster de waarde "Alle" in op de parameter "Toegang tot de computer vanaf het netwerk weigeren".

Stap 2

De tweede methode is om de service uit te schakelen die verantwoordelijk is voor de zichtbaarheid van de computer op het netwerk. Klik op het menu Start, selecteer Uitvoeren. Voer in het geopende venster de opdracht Net config server / hidden: yes in en klik vervolgens op de knop "OK".

Stap 3

De volgende methode schakelt alle services uit die op de een of andere manier verband houden met de werking van de computer op het lokale netwerk. Klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik in de map die wordt geopend op het pictogram "Beheer", u ziet de applet "Beheer". Selecteer "Services", wijzig het opstarttype (uitgeschakeld) voor de volgende services:

- NetVergadering;

- Telenet;

- Routering en toegang op afstand;

- Exchange-mapserver;

- Server;

- Service-runA's;

- Berichtendienst;

- Registerbeheerservice op afstand;

- Taakplanner.

Stap 4

U kunt ook de register-editor gebruiken en voorkomen dat er gedeelde bronnen tussen gebruikers worden gemaakt. Klik op het menu Start, selecteer Uitvoeren. Voer in het geopende venster de opdracht regedit in en klik vervolgens op de knop "OK". Navigeer in de register-editor naar het volgende adres HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesLanmanServerParametrs. Maak een nieuwe parameter REG_DWORD, noem deze AutoSareWks. Stel deze parameter in op nul. Probeer een van deze methoden, vergeet niet uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: