Hoe Maak Je Een Sectie Onzichtbaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sectie Onzichtbaar
Hoe Maak Je Een Sectie Onzichtbaar

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Onzichtbaar

Video: Hoe Maak Je Een Sectie Onzichtbaar
Video: Paginanummering in Word (met secties) 2024, April
Anonim

Elke gebruiker wil zijn informatie zeker beschermen tegen vreemden. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen. Een van de gemakkelijkste is om het niet op uw harde schijf op te slaan. Maar erg handig is het niet. Zeker als je constant toegang tot deze informatie nodig hebt. Er is een uitweg die veel handiger zal zijn, namelijk: wijs een apart gedeelte toe voor gegevensopslag en maak het onzichtbaar.

Hoe maak je een sectie onzichtbaar
Hoe maak je een sectie onzichtbaar

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een harde schijfpartitie onzichtbaar te maken is als volgt. Klik op Begin. Ga naar het "Configuratiescherm". Zoek in het Configuratiescherm het hulpprogramma Systeembeheer. Start dit onderdeel. Zoek in het venster dat verschijnt de parameter "Computerbeheer" en dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 2

Er verschijnt een venster dat in twee delen zal worden verdeeld. U bent geïnteresseerd in het rechterdeel van het venster, waarin u het onderdeel "Opslagapparaten" vindt. Klik hierop met de linkermuisknop, waarna de parameter "Schijfbeheer" verschijnt. Open deze parameter door er ook met de muis op te klikken.

Stap 3

Na enkele seconden verschijnt er een venster waarin alle partities van de harde schijf worden weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de partitie van de harde schijf die u onzichtbaar wilt maken. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu Stationspad wijzigen of Stationsletter.

Stap 4

Klik in het volgende venster dat verschijnt op "Verwijderen". U krijgt een melding dat sommige programma's mogelijk niet meer werken nadat u de stationsletter hebt verwijderd. Klik op Ja. Daarna verschijnt een ander venster. Daarin moet u de verwijdering van de brief bevestigen en ook op "Ja" klikken.

Stap 5

Na deze procedure wordt de geselecteerde schijfpartitie niet langer door het systeem weergegeven. Als u alle stappen hebt gevolgd, maar de schijfpartitie nog steeds beschikbaar is, hoeft u alleen uw computer opnieuw op te starten. Na opnieuw opstarten is het onzichtbaar. U kunt elke partitie onzichtbaar maken, behalve de systeempartitie, aangezien het besturingssysteem erop is geïnstalleerd.

Aanbevolen: