De Systeemeenheid Aansluiten

Inhoudsopgave:

De Systeemeenheid Aansluiten
De Systeemeenheid Aansluiten

Video: De Systeemeenheid Aansluiten

Video: De Systeemeenheid Aansluiten
Video: Randapparatuur aansluiten 2024, April
Anonim

Bij het kopen van een computer heeft een beginner - iemand die weinig verstand heeft van de pc in het algemeen - wat hulp nodig bij het monteren en aansluiten van dit apparaat. Als het niet mogelijk is om een specialist of vriend te bellen, dan zal deze instructie u helpen.

De systeemeenheid aansluiten
De systeemeenheid aansluiten

Het is nodig

Sluit alle interfaces en lussen in de juiste volgorde aan

instructies:

Stap 1

Neem de hoofdkabel om de systeemeenheid van stroom te voorzien. Aan de ene kant zit een stekker en aan de andere kant een trapeziumvormige connector. Het is noodzakelijk om de systeemeenheid naar u toe te draaien met de achterkant (achterkant), waar veel connectoren van het "vrouwelijke" en "mannelijke" type zijn. We nemen het netsnoer, aan de zijkant waarvan zich een "vrouwelijke" connector bevindt, en verbinden deze met de "mannelijke" connector in het bovenste deel van de systeemeenheid. Sluit het niet rechtstreeks aan op het netwerk.

De systeemeenheid aansluiten
De systeemeenheid aansluiten

Stap 2

We plaatsen een monitor naast de systeemeenheid om de monitor op de systeemeenheid aan te sluiten. Hiervoor hebben we hetzelfde netsnoer nodig. Het principe is hetzelfde, alleen sluiten we nu de kabel aan op de monitor. We verbinden hem ook niet met het netwerk.

We nemen de volgende kabel - om de monitor en de systeemeenheid (VGA-kabel) aan te sluiten. We verbinden de ene kant met de monitor, de andere met de systeemeenheid, eerst moet je de VGA-connector op de systeemeenheid vinden. Nadat u deze kabel hebt aangesloten, draait u de plastic bouten vast met uw vingers of een kleine schroevendraaier. Dit is nodig voor een constant en stabiel signaal.

De systeemeenheid aansluiten
De systeemeenheid aansluiten

Stap 3

De toetsenbord- en muisaansluitingen lijken erg op elkaar. Het enige verschil is de kleur van de stekkers en aansluitingen voor deze apparaten. De toetsenbord- en muisaansluitingen (PS / 2) bevinden zich onder de voedingsaansluiting van de systeemeenheid. Het toetsenbord is lila en de muis is groen.

Onlangs begonnen ze apparaten te produceren onder de USB-interface. In dit geval is alles veel eenvoudiger. Je moet de stekker van het apparaat dat je nodig hebt (toetsenbord of muis) in de USB-poort steken.

De systeemeenheid aansluiten
De systeemeenheid aansluiten

Stap 4

De laatste verbindingsfase is de verbinding van de luidsprekers en de systeemeenheid. Er zijn 2 kabels die de hoofdluidspreker verlaten - een stroomkabel en een audiokabel. We moeten de audiokabel aansluiten op de systeemeenheid. We vinden een ronde groene aansluiting op de systeemeenheid en sluiten deze aan.

Nu moeten we alle stroomkabels op het stopcontact aansluiten. Hier kunt u het lijnfilter (pilot) gebruiken. Nadat we alle apparaten hebben aangesloten om de systeemeenheid te laten werken, moeten we de computer inschakelen door op de computer te drukken.

Aanbevolen: