Een Systeemeenheid Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Systeemeenheid Kiezen
Een Systeemeenheid Kiezen

Video: Een Systeemeenheid Kiezen

Video: Een Systeemeenheid Kiezen
Video: Onderdelen van een PC 2024, September
Anonim

Er komt een moment dat u zich realiseert dat uw oude systeemeenheid gewoon "uit de lucht is gevallen", en dat het tijd is om een vervanging te vinden. Op basis van het feit dat behalve de systeemeenheid noch de monitor, noch het toetsenbord en de muis vervangen hoeven te worden, kunt u het grootste deel van uw computer updaten.

Systeemeenheid en monitor
Systeemeenheid en monitor

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is de systeemeenheid niet langer een standaard ijzeren kist, die alleen een plaats onder de tafel heeft. Tegenwoordig bieden computerwinkels een breed scala aan systeemeenheden in verschillende vormen en maten. Probeer voor uzelf te bepalen wat u van de nieuwe systeemeenheid verwacht om ze te navigeren.

Stap 2

Als grootte voor u een doorslaggevende rol speelt, kies dan voor compacte modellen systeemunits. Dergelijke apparaten hebben de grootte van een gewoon boek, terwijl de functionaliteit van dergelijke modellen niet zal verschillen van hun grotere tegenhangers. Bovendien maken compacte systeemunits niet zoveel geluid als conventionele modellen. Het is verstandig om dergelijke computers aan te schaffen als de ruimte op uw bureau beperkt is, of als u niet tevreden bent met het geluid van grote systeemeenheden.

Stap 3

Als u regelmatig een upgrade uitvoert (de componenten van de systeemeenheid bijwerken) of van plan bent dergelijke acties in de toekomst uit te voeren, moet u de systeemeenheden van standaardafmetingen eens nader bekijken. Met dergelijke modellen hebt u snel toegang tot de binnenkant van uw computer, waardoor u gemakkelijk een harde schijf, RAM en andere componenten kunt wijzigen of toevoegen. Kies in dit geval een systeemeenheid die eenvoudig te openen is met speciale vergrendelingen. Sommige systeemeenheden zijn ook uitgerust met speciale houders voor zowel de harde schijf als andere apparaten. Het upgraden van dergelijke systemen vereist geen schroevendraaier.

Stap 4

Als de prestaties van uw computer het belangrijkst voor u zijn, moet u een systeemeenheid kiezen met een moderne en krachtige processor, een grote hoeveelheid RAM, een krachtige videoadapter, een enorme harde schijf en een goede geluidskaart.

Aanbevolen: