Hoe Te Zien Welke Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zien Welke Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd
Hoe Te Zien Welke Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Video: Hoe Te Zien Welke Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Video: Hoe Te Zien Welke Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd
Video: How to - Windows 10 Installeren vanaf een USB stick. 2024, April
Anonim

Het updaten van software en stuurprogramma's is een zeer belangrijk en verantwoord proces. Als u de verkeerde sets bestanden installeert, kan het besturingssysteem defect raken.

Hoe te zien welke stuurprogramma's zijn geïnstalleerd
Hoe te zien welke stuurprogramma's zijn geïnstalleerd

Het is nodig

Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Als u wilt weten welke stuurprogramma's momenteel op uw computer zijn geïnstalleerd, kunt u beter een speciaal hulpprogramma gebruiken. Dit bespaart aanzienlijk tijd die wordt besteed aan het analyseren van bestaande bestandspakketten. Download en installeer Driver Pack-oplossing. Natuurlijk is het beter om de huidige versie van het hulpprogramma te gebruiken in plaats van de verouderde tegenhangers.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en start de toepassing door het bestand DPS-drv.exe te openen. Wacht terwijl het programma uw hardware scant en de nodige informatie verzamelt. Open nu het tabblad "Diversen". Dit menu bevat informatie over de geïnstalleerde stuurprogramma's. Ze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: onbekend, actueel, verouderd en standaard. Open de gewenste categorie en vind de benodigde apparatuur.

Stap 3

Beweeg uw muis over een stuurprogrammabeschrijving om er meer informatie over te zien. Als u bestanden voor een specifiek apparaat moet bijwerken, vouwt u de categorie Verouderd uit en selecteert u de vereiste bestandspakketten met een vinkje. Zoek nu de knop "Installeren" in de linkerbovenhoek van het werkvenster en klik erop. Selecteer de automatische installatiemodus en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 4

Als u niet in de gelegenheid bent om het bovenstaande programma te gebruiken, of als u meer volledige informatie over bepaalde stuurprogramma's nodig heeft, gebruik dan de functie van het Windows-besturingssysteem. Open het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op "Computer".

Stap 5

Ga naar de eigenschappen van dit item. Open het menu Apparaatbeheer. Zoek de benodigde apparatuur en klik met de rechtermuisknop op de naam. Selecteer "Eigenschappen" en open het tabblad "Driver". Klik nu op de knop "Details". Een lijst met bestanden die door dit apparaat worden gebruikt, wordt weergegeven in het venster dat wordt geopend.

Aanbevolen: