Hoe Te Controleren Of Alle Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Of Alle Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd
Hoe Te Controleren Of Alle Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Video: Hoe Te Controleren Of Alle Stuurprogramma's Zijn Geïnstalleerd

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: De geïntegreerde driver kon niet worden geïnstalleerd in Windows 10 2023, Februari
Anonim

Problemen met de werking van apparatuur op de computer kunnen worden geassocieerd met het ontbreken van stuurprogramma's. Om de beschikbaarheid en compatibiliteit van sommige stuurprogramma's te controleren, raden we aan extra hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe te controleren of alle stuurprogramma's zijn geïnstalleerd
Hoe te controleren of alle stuurprogramma's zijn geïnstalleerd

Het is nodig

Driver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Open eerst apparaatbeheer. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het item "Computer" in het menu "Start". Ga naar de eigenschappen en open het menu Apparaatbeheer. Controleer de lijst met aangesloten apparatuur. Apparaten waarvoor de juiste bestandsbundel niet is geïnstalleerd, worden gemarkeerd met een uitroepteken.

Stap 2

Om stuurprogramma's te installeren met behulp van de automatische modus van Windows, klikt u met de rechtermuisknop op de hardwarenaam en selecteert u "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer in het menu dat opent de automatische bedrijfsmodus. Wacht terwijl het systeem de juiste bestanden detecteert en installeert.

Stap 3

Gebeurt dit niet, open dan de website van de fabrikant van dit apparaat. Probeer de bestanden te vinden die u nodig heeft voor een stabiele werking van de apparatuur. Download ze. Herhaal nu de procedure voor het bijwerken van de bestanden door "Zoeken naar stuurprogramma's op deze computer" te selecteren. Selecteer de map waarin u de gedownloade bestanden hebt opgeslagen. Het is raadzaam deze eerst uit het archief te halen.

Stap 4

Het vinden van de juiste bestanden voor bepaalde apparaten kan moeilijk zijn. Installeer Driver Pack-oplossing. Het is een verzameling software voor de meest populaire soorten apparaten.

Stap 5

Installeer dit programma, start uw computer opnieuw op en start het op. Direct daarna start het scanproces voor alle aangesloten apparaten. Tegelijkertijd wordt er gezocht naar de bijbehorende programma's en bestanden.

Stap 6

Open het tabblad "Drivers" en vink de vakjes aan naast de bestandspakketten die u wilt downloaden. Lees vooraf de opmerkingen bij deze stuurprogramma's. Klik nu op de knop "Installeren". Wacht terwijl het proces van het bijwerken van programma's en bestanden voor de geselecteerde apparaten is voltooid. Start uw computer opnieuw op en controleer of de stuurprogramma's werken door Apparaatbeheer te openen.

Populair per onderwerp