Hoe Een Laptop Als Monitor Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Als Monitor Te Gebruiken?
Hoe Een Laptop Als Monitor Te Gebruiken?

Video: Hoe Een Laptop Als Monitor Te Gebruiken?

Video: Hoe Een Laptop Als Monitor Te Gebruiken?
Video: Use a Laptop as a Monitor - How to Use Your Laptop as a Second Monitor 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van een laptopmonitor om verbinding te maken met een computer is een ontmoedigende taak en kunt u het beste uit de doos laten als u vertrouwt op een uitstekende beeldkwaliteit.

Hoe een laptop als monitor te gebruiken?
Hoe een laptop als monitor te gebruiken?

Het is nodig

  • - Radmin-programma;
  • - Afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw laptop de video-invoerfunctie ondersteunt. Zoek hiervoor op internet naar de specificatie van uw model met betrekking tot de aansluiting van videoapparatuur. Verwar deze functie niet met de aanwezigheid van VGA- of DVI-connectoren voor aansluiting, in de meeste gevallen worden ze gebruikt om grafische informatie over te dragen naar uitvoerapparaten.

Stap 2

Als je geen video-ingang op je laptop hebt, koop en installeer dan een tv-tuner met de connector die je nodig hebt voor verder gebruik als monitor. Ze kunnen worden gekocht bij elke computerwinkel. Configureer analoge video-uitgang op uw computer. Het instellen van deze parameter is heel eenvoudig, hiervoor stelt u in de instellingen van de videoadapter en monitor de gewenste configuratie in voor het gebruik van apparaten.

Stap 3

Meestal kunnen deze parameters worden bekeken in de eigenschappen van het bureaublad, op het bedieningspaneel of in de instellingen van de videokaart door het programma te openen dat met de stuurprogramma's is geïnstalleerd. Hier kan alles ook afhankelijk zijn van de adapter, dus de instellingen zijn voor elke computer vrij individueel. Als u de gewenste configuratie niet kunt instellen, zoekt u het aansluitschema van uw specifieke videokaartmodel op de tv, dit is vergelijkbaar met het gebruik van een laptopmonitor.

Stap 4

Download en installeer Radmin op uw computer. Installeer het ook op de laptop en stel de vereiste hardwareconfiguratie-instellingen in. Gebruik het om bestanden niet alleen op de ene, maar ook op een andere computer te bekijken. Er zijn ook veel verschillende programma's op internet die u aanbieden om ze te gebruiken om de weergave van dit type verbinding te verbeteren, maar de meeste werken niet, omdat alle instellingen die kunnen worden gewijzigd zelf veranderen zonder tussenkomst van extra apparatuur. Een ander ding is hun installatie om de functionaliteit uit te breiden.

Aanbevolen: