Een Gewone Camera Als Internet Gebruiken

Inhoudsopgave:

Een Gewone Camera Als Internet Gebruiken
Een Gewone Camera Als Internet Gebruiken

Video: Een Gewone Camera Als Internet Gebruiken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Connect Ip webcam with out WIFI 2023, Januari-
Anonim

Voor sommige pc-gebruikers verzamelen camcorders gewoon stof op de planken. Welnu, in het beste geval kunnen ze zich de aanwezigheid van een videocamera herinneren vóór een belangrijke gebeurtenis, en dan wordt dit apparaat weer voor een lange tijd verwijderd. Het is niet moeilijk om er een applicatie voor te vinden: dit toestel is te gebruiken als webcam.

Een gewone camera als internet gebruiken
Een gewone camera als internet gebruiken

Het is nodig

  • - personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk;
  • - videocamera;
  • - koord;
  • - schijf.

instructies:

Stap 1

Sluit de camcorder met een speciaal snoer aan op een pc. Het besturingssysteem dat op de pc is geïnstalleerd, detecteert automatisch het nieuw aangesloten apparaat en vraagt ​​u om er software voor te installeren.

Stap 2

Plaats de optische schijf die bij de camcorder is geleverd in het station en klik in het venster dat op het bureaublad wordt geopend op "Volgende". Volg verdere aanbevelingen. Als gevolg hiervan wordt het stuurprogramma op de camcorder geïnstalleerd: er verschijnt een melding op het scherm dat de camcorder is geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Stap 3

Open de Skype-applicatie: de software detecteert uw camcorder automatisch als webcam. Hierdoor kunt u communiceren met andere Skype-gebruikers (niet alleen horen, maar ook zien).

Stap 4

Pas indien nodig het ontvangen en verzonden beeld aan. Klik hiervoor in het hoofdmenu van de Skype-applicatie achtereenvolgens op de tabbladen "Extra" en "Instellingen". Over het algemeen is de beeldkwaliteit bij gebruik van een camcorder veel beter dan bij communicatie via een webcam.

Stap 5

Om een ​​belangrijke gebeurtenis in realtime uit te zenden, installeert u twee of meer videocamera's in de kamer en sluit u deze apparaten aan op een pc. Selecteer daarna in het Skype-menu de videocamera waarmee u op dit moment gaat werken, waarbij u de hoofdrol achtereenvolgens overdraagt ​​aan de camera van waaruit de uitzending wordt uitgevoerd.

Populair per onderwerp