Hoe Teamviewer Verbinding Maakt Met De Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Teamviewer Verbinding Maakt Met De Computer
Hoe Teamviewer Verbinding Maakt Met De Computer

Video: Hoe Teamviewer Verbinding Maakt Met De Computer

Video: Hoe Teamviewer Verbinding Maakt Met De Computer
Video: How to use TeamViewer (Remote control for PC or Mac) 2024, April
Anonim

Als u een vriend op afstand moet helpen of op afstand verbinding moet maken met uw computer, staan programma's voor externe toegang klaar om ons leven gemakkelijker te maken. Met het teamviewer-programma kunt u op afstand verbinding maken met uw computer om ontstane problemen op te lossen.

Hoe teamviewer verbinding maakt met de computer
Hoe teamviewer verbinding maakt met de computer

Een belangrijk programma werkt niet meer op uw computer en dringende hulp van de systeembeheerder is nodig. Maar u heeft geen tijd om te wachten op de komst van een specialist en het probleem moet dringend worden opgelost. U kunt het programma teamviewer gebruiken om op afstand verbinding te maken met uw desktop en computer om u te helpen met vragen over uw computer of een ander programma.

Het programma vooraf instellen

  • Ga naar teamviewer.com om te configureren. We typen het in de adresbalk en drukken op enter.
  • Na het overschakelen naar de site is er een grote groene knop zichtbaar, klik hierop.
  • Ga nu naar lokale schijf D en sla dit programma op.
  • Teamviewer wordt opgeslagen, geladen en u kunt het uitvoeren. Ga om te beginnen naar "Computer", selecteer schijf D. Daarop vinden we het gedownloade bestand.
  • Dubbelklik om het gedownloade bestand te starten.
  • Nu moet u het item "Alleen starten" selecteren, omdat we een eenmalige verbinding zullen gebruiken, en in de onderste opties moet u het item "persoonlijk niet-commercieel gebruik" selecteren. Dan drukken we op de knop "accepteren".
Teamviewer lancering
Teamviewer lancering
  • Daarna gaat het downloadproces.
  • Na het downloaden verschijnt een venster met de toewijzing van een digitale identifier (ID) en wachtwoord.
Teamviewer-venster na het laden
Teamviewer-venster na het laden
  • Op de computer waarmee je verbinding wilt maken, moet je dezelfde instellingen maken als op de eerste computer.
  • Na het starten van teamviewer op beide computers, moet de eigenaar van de eerste computer de eigenaar van de tweede computer uw ID verstrekken, die wordt toegewezen door het teamviewer-commando, zodat de eigenaar van de tweede computer verbinding kan maken.
  • De eigenaar van de tweede computer voert de ontvangen identifier in het veld "Partner-ID" in. De partner draagt ook het wachtwoord over aan de eigenaar van de tweede computer, die nodig is om verbinding te maken nadat hij op de knop "bevestigen" heeft geklikt wanneer hem wordt gevraagd om het wachtwoord in te voeren.

Teamviewer-sessiewachtwoord

Het wachtwoord wordt voor één sessie verstrekt. Na de eerste keer opstarten wijst het programma een wachtwoord toe; wanneer het programma opnieuw wordt gestart, wordt een ander wachtwoord uitgegeven. Het wijzigen van het wachtwoord door het programma is noodzakelijk om bescherming en naleving van beveiligingsvereisten te garanderen. Als u het wachtwoord instelt, kunt u selectief toegang en toestemming verlenen om verbinding te maken met de computer aan degenen die u kunnen helpen met de verbinding. Wanneer er automatisch een nieuw wachtwoord wordt gegenereerd door het programma, is het niet mogelijk om verbinding te maken met een computer met een eerder toegewezen wachtwoord. Voor een nieuwe verbinding moet de partner een nieuw wachtwoord opgeven. Deze optie is erg handig en belangrijk.

Om een externe verbinding met een partner tot stand te brengen, moet u in het veld "Partner-ID" de partner-ID invoeren en vervolgens op de knop "Verbinden met partner" klikken

Verbinding maken met een partner
Verbinding maken met een partner
  • Voer in het geopende venster in het veld "Wachtwoord" het wachtwoord in dat u van de partner heeft ontvangen en klik vervolgens op de knop "Inloggen".
  • Daarna wordt de externe verbinding gemaakt. In het verbindingsvenster is het mogelijk om de computer op dezelfde manier te bedienen als op de computer zelf.
  • Sluit het verbindingsvenster om de externe verbinding te beëindigen.

Teamviewer permanent wachtwoord

Met het programma kunt u ook een permanent wachtwoord configureren.

Selecteer in het menu-item "Extra" het item "Opties"

Geavanceerd menu
Geavanceerd menu

Selecteer in het optievenster aan de linkerkant het item "Beveiliging" en voer aan de rechterkant in de velden "Wachtwoord" en "Wachtwoord bevestigen" uw permanente wachtwoord in

een permanent wachtwoord instellen
een permanent wachtwoord instellen

conclusies

Het programma voor externe toegang van teamviewer heeft veel verschillende functionaliteiten die niet beperkt zijn tot alleen op afstand verbinding maken met een computer. Dit programma heeft de mogelijkheid om bestanden over te zetten, verbinding te maken met een externe camera, microfoon.

Aanbevolen: