Hoe Een Pdf-bestand Als Afbeelding Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Als Afbeelding Op Te Slaan
Hoe Een Pdf-bestand Als Afbeelding Op Te Slaan

Video: Hoe Een Pdf-bestand Als Afbeelding Op Te Slaan

Video: Hoe Een Pdf-bestand Als Afbeelding Op Te Slaan
Video: Hoe een afbeelding koppelen aan een PDF bestand? 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren waarop u afbeeldingsbestanden uit PDF kunt exporteren. Om de nodige informatie op te slaan in de populaire JPG-, GIF- en PNG-extensies, kunt u gespecialiseerde onlinediensten, de Adobe Acrobat-toepassing of alternatieve programma's gebruiken.

Hoe een pdf-bestand als afbeelding op te slaan
Hoe een pdf-bestand als afbeelding op te slaan

instructies:

Stap 1

Adobe Acrobat is een programma waarmee u PDF-bestanden op uw computer kunt bewerken, wijzigen en opslaan. De applicatie fungeert ook als documentviewer. Acrobat kan indien nodig gratis worden gedownload van de officiële website van Adobe. Het programma wordt gedistribueerd onder een betaalde licentie, maar u kunt het 30 dagen gratis gebruiken.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u naar afbeelding wilt converteren. Selecteer "Openen met" - Adobe Acrobat. Wacht tot het programma klaar is met laden en gebruik het menu "Tools" - "Document Processing" - "Export Images". U ziet het dialoogvenster "Exporteren", waarin u wordt gevraagd om het formaat van de opgeslagen afbeeldingen te selecteren. U kunt ook de kleurparameters van toekomstige afbeeldingen aanpassen door op de knop "Opties" te klikken en de juiste conversie-instellingen te kiezen. Geef het pad op voor het uitpakken van het document en klik vervolgens op "OK" of "Opslaan". Het bestand verschijnt uitgepakt in de map die u hebt opgegeven.

Stap 3

Om PDF naar afbeelding te converteren, kunt u services gebruiken zoals convert-my-image.com, smallpdf.com en convertonlinefree.com. Open de pagina van de geselecteerde site om te converteren. Klik op "Bladeren" of "Bestand selecteren" en blader vervolgens naar de gewenste PDF op uw computer. Klik op "Converteren" en wacht tot de conversie is voltooid. Op de pagina worden links weergegeven die u moet volgen om het resulterende JPG-bestand te downloaden. Sla alle afbeeldingen op uw computer op door met de rechtermuisknop te klikken en "Opslaan als" te selecteren als het downloaden van de gewenste afbeelding niet automatisch is gestart.

Stap 4

Met de PDF Image Extraction Wizard kunt u de vereiste PDF-bestanden extraheren. Het voordeel van het programma is de mogelijkheid om afbeeldingen uit meerdere documenten tegelijk te extraheren. Met behulp van het programma kunt u ook de grootte van de uitvoerafbeeldingen en het aantal vereiste pagina's instellen. Voor het converteren van PDF naar.

Stap 5

Ga naar de ontwikkelaarssite van het geselecteerde programma en download de nieuwste beschikbare versie. Voer het resulterende bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat de installatie is voltooid, start u de applicatie via de snelkoppeling op het bureaublad. Klik op "Bestand" - "Open" (Bestand - Open) om het pad naar het geconverteerde bestand op te geven. Gebruik de menufuncties om de beeldparameters in te stellen en klik op "Converteren" (Bestand - Converteren of "Bestand" - "Opslaan als"). Geef de map op om de afbeeldingen op te slaan en klik op "Opslaan". Conversie voltooid.

Aanbevolen: