Hoe De Windows-taal In Russisch Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-taal In Russisch Te Veranderen
Hoe De Windows-taal In Russisch Te Veranderen

Video: Hoe De Windows-taal In Russisch Te Veranderen

Video: Hoe De Windows-taal In Russisch Te Veranderen
Video: Hoe de taal te wijzigen ? [Windows 10] 2024, Mei
Anonim

Als je een schijf hebt met een besturingssysteem, maar deze is in een taal die je niet kent, en je wilt Windows gebruiken met een Russische interface, dan is het helemaal niet nodig om naar een nieuwe opstartschijf te zoeken. U kunt het besturingssysteem installeren en vervolgens de taal wijzigen.

Hoe de Windows-taal in Russisch te veranderen
Hoe de Windows-taal in Russisch te veranderen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - taalpakket MUI;
  • - Vistalizator-hulpprogramma.

instructies:

Stap 1

Als uw besturingssysteem Windows 7, Enterprise of Ultimate is, kunt u de interfacetaal in de snelle modus wijzigen. Voor alle andere besturingssystemen zijn afzonderlijke taalpakketten vereist.

Stap 2

Eerst zullen we het proces overwegen om de taalinterface te vervangen door Russisch voor het Windows XP-besturingssysteem. Download het Russischtalige Multilingual User Interface (MUI)-pakket van internet. Houd bij het downloaden rekening met de bitness van uw besturingssysteem, aangezien taalpakketten voor 32- en 64-bits besturingssystemen niet compatibel zijn met elkaar.

Stap 3

Voer het gedownloade taalpakket uit. Een wizard zal u door de installatie van het geselecteerde pakket op uw besturingssysteem leiden. De installatie is automatisch. U hoeft alleen maar het Servicepack te kiezen. Om het servicepack van uw besturingssysteem te vinden, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer. Er wordt een venster geopend met informatie over uw besturingssysteem en de versie van het Servicepack is daar geschreven. Nadat de installatie is voltooid, wordt de computer opnieuw opgestart. Na het herstarten zal Windows XP een Russische interface hebben.

Stap 4

Eigenaren van Vista- en Windows 7-besturingssystemen hebben het hulpprogramma Vistalizator nodig om de interfacetaal in Russisch te veranderen. Houd er rekening mee dat voor Vista en Windows 7 aparte versies van het programma nodig zijn. U moet het dus specifiek voor uw besturingssysteem downloaden. Nadat het programma is gedownload, haast u zich niet om het te starten. Download het Russische taalpakket voor uw versie van Windows. Vergeet ook in dit geval niet rekening te houden met de bitcapaciteit van uw besturingssysteem.

Stap 5

Voer het programma uit. Selecteer in het menu de bladerknop en specificeer het pad naar het gedownloade taalpakket. Selecteer daarna in het programmamenu de opdracht "Taal wijzigen". De computer start opnieuw op, waarna de interfacetaal wordt gewijzigd.

Aanbevolen: