Hoe Twee Schijfpartities Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Schijfpartities Samen Te Voegen
Hoe Twee Schijfpartities Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Schijfpartities Samen Te Voegen

Video: Hoe Twee Schijfpartities Samen Te Voegen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, April
Anonim

Weinig mensen kunnen verrast worden door een harde schijf die is opgedeeld in verschillende partities. Dit is een volledig natuurlijke staat van veel computers. Naast het banale gemak, helpt deze methode om veel problemen te voorkomen die verband houden met gegevensherstel na een systeemstoring. Maar weinig mensen kennen het omgekeerde proces - partities op een harde schijf aansluiten.

Hoe twee schijfpartities samen te voegen
Hoe twee schijfpartities samen te voegen

Noodzakelijk

Paragon Partitie Magie

instructies:

Stap 1

Zoek en installeer Paragon Partition Magic. Dit is een van de krachtigste hardeschijfprogramma's, die, met een enorm aantal mogelijkheden, een gebruiksvriendelijke interface heeft.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op, zodat deze het aantal en de technische kenmerken van harde schijven en hun partities kan bepalen.

Stap 3

Voer het programma uit in de krachtige gebruikersmodus. Klik met de rechtermuisknop op een van de secties die u wilt samenvoegen. Klik op "Secties samenvoegen" of "Secties snel samenvoegen". Selecteer de tweede sectie die moet worden aangesloten.

Stap 4

Nadat u alle bewerkingen met partities hebt voltooid, klikt u op de knop "Toepassen" en wacht u tot de computer opnieuw is opgestart. Houd er rekening mee dat als de bestandssystemen van de partities die u hebt geselecteerd van elkaar verschillen, er een moet worden geformatteerd. Om het proces van het samenvoegen van secties te versnellen, wordt aanbevolen om ze te formatteren. Idealiter zouden secties geen bestanden en mappen met dezelfde naam moeten bevatten.

Aanbevolen: