Hoe Een Boek In Het "Woord" Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boek In Het "Woord" Af Te Drukken
Hoe Een Boek In Het "Woord" Af Te Drukken

Video: Hoe Een Boek In Het "Woord" Af Te Drukken

Video: Hoe Een Boek In Het
Video: Woordraadstrategieën 2024, April
Anonim

In het tijdperk van geavanceerde technologie blijft het boek voor de meeste mensen de meest geliefde bron van informatie. Elke elektronische tekst kan in boekvorm worden gepresenteerd. Microsoft Word is de meest populaire teksteditor om dit te doen. Hoe een boek in het Woord drukken?

Een boek afdrukken in
Een boek afdrukken in

Het is nodig

Computer, internet, printer, papier

instructies:

Stap 1

Controleer welke taal momenteel actief is op uw computer. Stel de gewenste taal in door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 2

Selecteer in het menu van het Word-programma het type en de grootte van het lettertype, stel de grootte van inspringingen en regelafstand van de toekomstige tekst in. Gebruik het toetsenbord om de brontekst te typen. U kunt de gescande tekst naar Word overbrengen door deze te kopiëren voor verdere bewerking. Ga in dit geval naar het tabblad Pagina-indeling en open de onderste rij met aangepaste velden. Hier kunt u verschillende pagina-instellingen aanpassen.

Stap 3

Download van internet het programma "Tekst in een boek zetten", dat op internet in het publieke domein wordt geopend en dat elke tekst in Word in een boekformaat verandert.

Stap 4

Installeer een speciaal programma op uw computer waarmee u brochures in Word kunt zetten of uw eigen teksten kunt bewerken. U kunt afbeeldingen en opmerkingen toevoegen, tabellen invoegen en het uiterlijk van het document opmaken. Het programma kan ook het aantal kolommen (twee of meer) op de pagina specificeren. Als je per ongeluk een nuttige passage uit het boek hebt verwijderd, gebruik dan de functie ongedaan maken door op de knop "Invoer ongedaan maken" in de linkerbovenhoek van het Word-venster te klikken.

Stap 5

Bereid de bewerkte boeklay-out voor om af te drukken. Om dit te doen, slaat u het eerst op door de opdracht "Opslaan" te selecteren in het menu van het hoofdvenster. Selecteer vervolgens op het tabblad "Velden" in het gedeelte "Pagina's" de regel "Brochure" die het aantal pagina's aangeeft, stel het gewenste papierformaat in.

Stap 6

Selecteer de sectie "Afdrukken" in het hoofdmenu. Stel het vereiste aantal exemplaren van het boek in. Voltooi na het afdrukken het inbinden of niet de vellen met een nietmachine. Houd er rekening mee dat het aantal pagina's in de resulterende brochure kan verschillen van het aantal pagina's in het originele Word-document.

Aanbevolen: