Hoe Het Werk Van De USB-poort Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Werk Van De USB-poort Te Versnellen?
Hoe Het Werk Van De USB-poort Te Versnellen?

Video: Hoe Het Werk Van De USB-poort Te Versnellen?

Video: Hoe Het Werk Van De USB-poort Te Versnellen?
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, Mei
Anonim

De meeste apparaten zijn tegenwoordig aangesloten op een USB-poort op een computer. Als bij het aansluiten van een printer of scanner de snelheid van de USB-poort niet zo belangrijk is, dan speelt de snelheid van de USB-poort een zeer grote rol als er een draagbare harde schijf, flashstation of digitale camera op wordt aangesloten in de modus voor bestandsoverdracht. belangrijke rol. In sommige gevallen kan de USB-snelheid worden verhoogd.

Hoe het werk van de USB-poort te versnellen?
Hoe het werk van de USB-poort te versnellen?

Het is nodig

PCI USB-controller

instructies:

Stap 1

De eerste methode helpt als uw computer niet standaard is ingesteld op de maximale snelheid van de USB-poorten. Zet uw computer aan. Druk onmiddellijk na het aanzetten van de aan/uit-knop op de systeemeenheid op het toetsenbord op de Del- of F1, F2-knop. Daarna bevindt u zich in het BIOS-menu, waarin u de USB-optie vindt. Op basis van het moederbordmodel en de BIOS-versie kunnen de USB-instellingen zich in verschillende secties bevinden.

Stap 2

Wanneer de USB-optie is geselecteerd, stelt u deze in op de hoogst mogelijke waarde (waarschijnlijk is dit USB 2.0). Als de waarde Volle snelheid beschikbaar is, stelt u deze in. Sla de instellingen op bij het afsluiten van het BIOS. De computer zal opnieuw opstarten. Nu zal de snelheid van de poorten merkbaar toenemen.

Stap 3

Als uw moederbord USB 1.0-poorten heeft, kan hun snelheid niet worden verhoogd. Het type poorten vind je in de handleiding van het moederbord of in de BIOS zoals hierboven beschreven. Dergelijke poorten zelf zijn erg traag en men moet er geen hoge snelheid van verwachten. De uitweg uit de situatie kan zijn om een PCI USB-controller te kopen. Als u het apparaat installeert, worden nieuwe high-speed USB-poorten aan het moederbord toegevoegd. De snelste controllers zijn PCI USB 3.0.

Stap 4

Koppel uw computer los en verwijder de kap. Installeer de controller in het PCI-slot. Deze slots bevinden zich linksonder op het moederbord. Ze zijn ondertekend. Plaats de controller en bevestig met de schroef. Zorg ervoor dat deze goed in de sleuf past. Sluit het deksel van de systeemeenheid nog niet. Zet uw computer aan. Het systeem zal het apparaat automatisch detecteren en de stuurprogramma's installeren. Wanneer het bericht verschijnt dat het apparaat klaar is voor gebruik, plaatst u de USB-flashdrive en controleert u dit. Als alles werkt, sluit u het deksel van de systeemeenheid.

Aanbevolen: