Hoe U Het Werk In De Yandex-browser Kunt Versnellen Met Muisbewegingen

Hoe U Het Werk In De Yandex-browser Kunt Versnellen Met Muisbewegingen
Hoe U Het Werk In De Yandex-browser Kunt Versnellen Met Muisbewegingen

Video: Hoe U Het Werk In De Yandex-browser Kunt Versnellen Met Muisbewegingen

Video: Hoe U Het Werk In De Yandex-browser Kunt Versnellen Met Muisbewegingen
Video: ЯНДЕКС vs GOOGLE 2024, Mei
Anonim

Het leven wordt geleidelijk ingewikkelder en de snelheid van technologische ontwikkeling neemt niet af. Als gevolg hiervan moet iemand die zich zorgen maakt over het vinden van manieren voor zelfrealisatie heel vaak een computer gebruiken. We voeren enkele acties uit wanneer we in een browser werken met het toetsenbord. Maar er zijn bepaalde muisbewegingen die dit werk gemakkelijker en sneller zullen maken.

Browsen versnellen?
Browsen versnellen?

Productief werken achter de computer vereist veel mentale en wilskracht. Ook de staat van volledige concentratie op het vinden van de benodigde informatie of het schrijven van een tekst is belangrijk. Zoeken of schrijven zonder te worden afgeleid door interferentie en onbelangrijke gebeurtenissen, en stevig focussen op het belangrijkste - dit is een van de belangrijkste voorwaarden voor succesvol werken op een computer. Als u de basiscombinaties van muistoetsen kent, bespaart u tijd en moeite.

  1. Vaak klikken we, op zoek naar informatie, meerdere keren op links of knoppen op het sitepaneel voordat we naar de gewenste pagina gaan. Maar soms is het nodig om terug te keren naar een van de vorige pagina's. Om niet elke keer op de speciaal voor deze functie ontworpen pijl te klikken, kunt u het volgende algoritme van acties gebruiken: terwijl u de rechtertoets ingedrukt houdt, beweegt u de muis over een bepaalde afstand naar links.
  2. Als u na het uitvoeren van een gedwongen terugkeer naar de vorige pagina de omgekeerde bewerking wilt uitvoeren, verplaatst u de manipulator naar de rechterkant nadat u de ingedrukte status ook de rechterknop hebt vastgezet.
  3. Als je om de een of andere reden een belangrijk tabblad hebt gesloten, kun je het gemakkelijk herstellen als je wilt, maar op voorwaarde dat je er geen ander voor hebt gesloten. Druk hiervoor nogmaals op de rechtermuisknop en verplaats het apparaat zonder deze los te laten eerst naar rechts en vervolgens naar links.
  4. Als u het tabblad plotseling moet sluiten, moet u in deze staat de rechtertoets ingedrukt houden. Nu moet je de muis een beetje naar beneden bewegen, en pas daarna ̶ naar rechts.
  5. Om de pagina te verversen, kunt u voor dergelijke gevallen een beroep doen op de standaardactie: druk op de F5-toets. Maar voor een persoon die gewend is om vaker met een computermuis te werken, is het handiger om de internetpagina met behulp hiervan opnieuw te laden. Druk de rechter muistoets in en laat hem niet los, beweeg de manipulator dan een klein stukje naar beneden en dan naar boven.
  6. Wanneer u het browserpaneel moet openen zodat de cursor in de "Smart line" verschijnt, moet u de muis omhoog bewegen en de rechtertoets in de ingedrukte positie vastzetten.
  7. Naast de bovenstaande methoden, waarbij acties worden uitgevoerd, waaronder door de muis te bewegen, zijn er ook twee combinaties waarmee u kunt terugkeren naar een eerder geopende pagina in de browser of naar de volgende kunt gaan zonder de beginpositie van de muis. Om terug te keren naar een eerder bezochte pagina, moet u op de rechtermuisknop klikken. Klik vervolgens, terwijl u deze ingedrukt houdt, op een andere knop. Als u op de volgende pagina wilt zijn, gebruik dan de omgekeerde volgorde van stappen: druk eerst op de linkermuisknop en klik vervolgens, doorgaand met repareren, op de rechter.

Dit zijn alle kant-en-klare algoritmen die worden aanbevolen om in een of ander geval te worden gevolgd wanneer u nauw samenwerkt in Yandex Browser. Zoals vaak gebeurt, zijn de acties die worden gebruikt in het werk met behulp van het manipulatie-apparaat "standaard", maar u kunt ze indien nodig eenvoudig uitschakelen door naar de browserinstellingen te gaan. Bovendien bieden deze instellingen geïllustreerde instructies voor het juiste gebruik van de bovenstaande combinaties.

Aanbevolen: