Laptop: Hoe U Uw Werk Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Laptop: Hoe U Uw Werk Kunt Versnellen
Laptop: Hoe U Uw Werk Kunt Versnellen

Video: Laptop: Hoe U Uw Werk Kunt Versnellen

Video: Laptop: Hoe U Uw Werk Kunt Versnellen
Video: Windows 10 sneller maken - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Vaak kunt u de prestaties van uw mobiele computer verbeteren zonder dat u dure nieuwe hardware hoeft te installeren. Om dit te doen, moet u het besturingssysteem opschonen en zijn werk optimaliseren.

Laptop: hoe u uw werk kunt versnellen
Laptop: hoe u uw werk kunt versnellen

Noodzakelijk

  • - Regcleaner;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Start het proces van het voorbereiden van uw laptop op overklokken door de harde schijf en de partities te wissen van onnodige bestanden. Open het menu Deze computer. Klik met de rechtermuisknop op de systeempartitie van de harde schijf. Selecteer Eigenschappen.

Stap 2

Klik nu op de knop "Schijfopruiming" en begin met het verwijderen van onnodige bestanden. Herhaal deze procedure met andere partities op de harde schijf. Ga nu terug naar de eigenschappen van de systeempartitie. Zoek het item "Sta indexering van bestandsinhoud toe naast de eigenschappen ervan." Schakel het selectievakje naast deze optie uit. Klik op de knop Toepassen en wacht terwijl de nieuwe opdracht wordt toegepast.

Stap 3

Voer een vergelijkbare bewerking uit met andere partities van de schijf. Ga nu verder met het verwijderen van de ongeldige registerbestanden. Download en installeer het RegCleaner-programma. Voer dit hulpprogramma uit.

Stap 4

Klik op de knop "Scannen" en wacht terwijl de procedure voor het analyseren van het systeemregister is voltooid. Klik nu op de knop "Wissen" (Verwijderen). Sluit het programma.

Stap 5

Ga na het voltooien van de bovenstaande procedures verder met de uitgebreide configuratie van het besturingssysteem. Download en installeer het Advanced System Care-programma. Je vindt het op de website www.iobit.com.

Stap 6

Start dit programma en open het menu Windows Cleanup. Schakel de selectievakjes in van alle items in dit menu, behalve de optie "Registeropruiming", en klik op de knop "Scannen". Wacht even terwijl het programma de toestand van het systeem analyseert. Klik nu op de knop "Repareren".

Stap 7

Ga na het corrigeren van de OS-parameters naar het item "Systeemdiagnose". Herhaal de reinigingsprocedure die in de vorige stap is beschreven. Activeer natuurlijk alle vier de menu-items.

Stap 8

Open het menu Hulpprogramma's en selecteer de functie Geheugenopruiming. Klik op de knop Doorsturen. Geef de optie Diepe reiniging op. Sluit het programma en start de laptop opnieuw op.

Aanbevolen: