Hoe Het Werk Van Vista Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Werk Van Vista Te Versnellen
Hoe Het Werk Van Vista Te Versnellen

Video: Hoe Het Werk Van Vista Te Versnellen

Video: Hoe Het Werk Van Vista Te Versnellen
Video: M1 iPad Pro 2021 (1 Month later) 2024, Mei
Anonim

Zoals de praktijk laat zien, moet u voor de stabiele werking van besturingssystemen van de Windows-familie hun instellingen onafhankelijk wijzigen. Dit zal de snelheid van de gespecificeerde besturingssystemen verhogen en sommige crashes voorkomen.

Hoe het werk van Vista te versnellen
Hoe het werk van Vista te versnellen

Noodzakelijk

Beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Begin met het wijzigen van de instellingen van uw besturingssysteem door ongebruikte applicaties, processen en services uit te schakelen. Feit is dat het systeem in eerste instantie een groot aantal functies ondersteunt die de meeste gebruikers niet nodig hebben, maar die de centrale processor in zekere mate belasten.

Stap 2

Open het bedieningspaneel door het gewenste item te selecteren in het menu "Start". Ga naar het menu Systeem en selecteer het submenu Beheer. U kunt ook de naam van het opgegeven submenu invoeren in de zoekbalk van het menu Start. Open nu het menu Services.

Stap 3

Activeer sorteerservices op opstarttype. Bestudeer zorgvuldig alle hulpprogramma's die automatisch worden meegeleverd nadat het besturingssysteem is opgestart. Klik met de rechtermuisknop op de onnodige service. Open de eigenschappen van dit proces.

Stap 4

Vouw het menu in het veld Opstarttype uit. Stel deze service in op Handmatig of Uitgeschakeld. Klik op de knop Toepassen en sluit het dialoogvenster. Volg het beschreven algoritme voor andere onnodige services.

Stap 5

Begin met het wijzigen van de parameters van het besturingssysteem met de harde schijf. Open het menu Start en selecteer Computer. Klik in het nieuwe venster met de rechtermuisknop op de naam van een van de beschikbare partities op de harde schijf.

Stap 6

Open de eigenschappen van het geselecteerde lokale station. Zoek onderaan het menu dat verschijnt het item "Sta indexering van de inhoud van bestanden toe …". Schakel deze functie uit door het opgegeven item uit te schakelen. Klik op de knop Toepassen. Selecteer in het nieuwe venster 'Voor alle mappen en bijgevoegde bestanden'. Volg het beschreven algoritme en verander de parameters voor het werken met de rest van de schijfpartities.

Stap 7

Stel een stabiele wisselbestandsgrootte in. Open hiervoor de eigenschappen van het item "Computer" in het menu "Start". Volg de link "Geavanceerde systeeminstellingen". Open de Prestatie-opties.

Stap 8

Klik nu op de knop "Wijzigen" in het menu "Geavanceerd". Selecteer het lokale station waar het wisselbestand zich zal bevinden. Geef de grootte op door in beide beschikbare velden dezelfde waarde in te voeren. Klik op de knop "Instellen". Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: