Een Authenticatiefout Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Authenticatiefout Verwijderen
Een Authenticatiefout Verwijderen

Video: Een Authenticatiefout Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Een Fout - The Lovers Ft Tjatjie en Enver 2023, Februari
Anonim

Opera is een van de meest populaire programma's voor internet. Veel gebruikers worden geconfronteerd met een applicatie-authenticatiefout die verband houdt met een onjuist geconfigureerde e-mailclient van de browser.

Een authenticatiefout verwijderen
Een authenticatiefout verwijderen

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Start het Opera-programma, ga naar de instellingen van de e-mailclient om de authenticatiefout te verwijderen. Ga naar het menu Extra, selecteer de optie Mail & Chat. Markeer een account, klik op Wijzigen. Controleer de juistheid van het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord vanuit de mailbox. Breng de nodige wijzigingen aan, klik op "OK".

Stap 2

Als de fout opnieuw verschijnt, schakelt u het gebruik van de e-mailclient uit. Probeer ook het account te verwijderen en opnieuw te maken om de verificatiefout uit te schakelen. Ga naar het menu Mail & Chat, markeer uw e-mailaccount, klik op Verwijderen, bevestig de wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 3

Start het programma "Opera", typ in de adresbalk van de browser het commando Opera: Config. Selecteer vervolgens in het configuratievenster de optie Mail, verander in de regel met de parameter Handler de waarde "1" in "0". Klik vervolgens op "Opslaan". Ga naar de map met het geïnstalleerde programma "Opera", of naar de map C: / Documents and Settings / "Username" / Application Data / Opera /, zoek het bestand Opera.ini. Om dit te doen, moet u de weergave van verborgen / systeembestanden inschakelen.

Stap 4

Start Kladblok en sleep dit bestand naar het bijbehorende venster. Corrigeer de waarde van de regel Handler = 1 naar Handler = 3. Of ga naar de programma-instellingen (toetscombinatie Ctrl + F12) om de authenticatiefoutmelding te wissen, selecteer "Geavanceerd", het item "Programma's".

Stap 5

Selecteer vervolgens het Mailto-protocol, wijzig dit om de optie "Standaard in het programma openen" in te schakelen. Wijs op dit punt het programma toe dat u voor e-mail gebruikt. Geef het pad naar het uitvoerbare bestand van de toepassing op. Verwijder in de map met het geïnstalleerde Opera-programma de map C: / Program Files / Opera / mail /. Ga naar het bestand Opera6.ini en wis de regel Mail Root Directory =, stel in het veld Webmail Service = de waarde in op 0.

Populair per onderwerp